Ingrid Berg Mehus:

Var den hemmelige «Fairytale»-jenta: Får Rybak-råd

Alexander Rybaks eks skal kjempe om å bli årets norske Eurovision-håp.

JOBBER SOM NATTKLUBBFIOLINIST: Ingrid Berg Mehus, best kjent som Alexander Rybak sin ekskjæreste er en av deltakerne i årets Melodi Grand Prix. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(MARIENLYST): Lørdag 2. mars går årets Melodi Grand Prix-finale av stabelen, og fredag var det duket for pressekonferanse med presentasjon av artistene som skal kjempe om å bli årets Eurovision-håp fra Norge.

Og blant artistene programlederne Kåre Magnus Bergh (40) og Heidi Ruud Ellingsen (33) ropte opp på scenen, var Ingrid Berg Mehus (31).

31-åringen, som blant annet i flere år har jobbet som nattklubbfiolinist, skal delta med låta «Feel», en sang hun har skrevet sammen med to av sine nærmeste venner.

- Intensjonen og innholdet i den låten her, selv om vi er forskjellige, har forskjellige meninger og bakgrunn, så tror jeg at det er et ønske og en mulighet at vi kan være her for hverandre, sa hun fra scenen under pressekonferansen.

Mehus er kanskje likevel aller best kjent som ekskjæresten til Alexander Rybak (32). Det begynner å bli noen år siden Norges befolkning ville vite hvem Rybak sang om i den velkjente låta «Fairytale», som han gikk helt til topps med under Eurovision-finalen i Moskva i 2009.

Det var nemlig Ingrid Berg Mehus som var drømmedama Rybak sang om i «Fairytale» under deltakelsen i 2009. Han vant for øvrig fjorårets Melodi Grand Prix-finale, og gjorde comeback i Eurovision med låta «That's How You Write a Song», som han endte på en 15. plass med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer