Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Var dette slutten på Michael Jackson?

Legger opp etter sommerens konserter. Eller?

|||(Dagbladet.no): Michael Jackson (50) har ikke spilt en eneste konsert på drøyt fire år, han har ikke turnert på 13 år, og ikke sluppet en skive siden 2001.

Det var derfor knyttet stor spenning til annonseringen av ti konserter som Jackson skal holde i London fra 8. juli. Men dagens pressekonferanse ble også forstyrret av spørsmålet om disse er de siste Michael Jackson noensinne kommer til å gjøre.

Showet heter «This Is It», noe som kan tyde på at Jackson er klar for å sette et endelig punktum.

Er dette slutten?
At showet markerer et endelig farvel er også tydelig i pressemeldingen som ble sendt ut av den svenske avdelingen av Jacksons plateselskap SonyBMG, der det heter:

Showen heter "This Is It" och är, enligt stjärnan, de sista framträdandena han gör någonsin.

Ryktene spredde seg fort i ettermiddag, og på fansider og på Jacksons offisielle side uttrykte fansen stor sorg over at dette vil bli siste mulighet til å se den tidligere kongen av pop.

På pressekonferansen var imidlertid Jackson selv noe ullen, og fortalte at dette var de siste konsertene han noensinne kommer til å gjøre... i London.

- Når jeg sier «This is It», så er det virkelig slutten. Dette er endelig teppefall, sa Jackson på pressekonferansen.

Fem minutter med moro
Også den engelskspråklige pressemeldingen er med vilje formulert slik at den er lett å misforstå. Her heter det at:

Michael Jackson has announced today that he is returning to the stage for a historic 10 shows at the O2 Arena performing in London for the last time.

Så får vi se om Jackson virkelig kommer til å legge opp, eller om dette er en halvsmart strategi for å selge billetter.
Disse blir lagt ut for salg fra 13. mars, og kommer til å koste fra drøyt 500 kroner.

Jackson har jobbet i studio siden han ga ut sitt siste studioalbum, men det blir neppe nye låter som kommer i fokus i London.

- Jeg kommer til å framføre sangene som fansen vil høre. Jeg elsker dere, der må tro det. Jeg elsker dere så høyt, sa Jackson, og ble møtt med tilsvarende rop tilbake.

Selve «pressekonferansen» varte imidlertid bare i fem minutter, og det var ikke anledning til å stille et eneste spørsmål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media