Salma Hayek

Var dødssyk med corona

Hollywood-stjerna Salma Hayek avslører at hun var døden nær da hun ble syk med corona i fjor.

PÅ BEINA IGJEN: Skuespilleren Salma Hayek var dødssyk med corona. Her er hun fotografert under Golden Globe-utdelingen i februar i år. Foto: NBC via AP
PÅ BEINA IGJEN: Skuespilleren Salma Hayek var dødssyk med corona. Her er hun fotografert under Golden Globe-utdelingen i februar i år. Foto: NBC via AP Vis mer
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Hayek (54) er aktuell med den kommende filmen «Eternals» og forteller for første gang om sin egen kamp mot covid-19, i et stort intervju med Variety.

Hun avslører blant annet at hun på et tidspunkt måtte få tilført ekstra oksygen, og at hun lå isolert på et rom i sju uker.

- Vil dø hjemme

- Legen min tryglet mg om å dra til sykehuset fordi det var så ille. Jeg svarte: Nei, takk. Jeg vil heller dø hjemme, fortelller Hayek til magasinet.

Hun forteller at hun har valgt å holde sin egen kamp mot viruset hemmelig fram til nå. Hun ble smittet tidlig i pandemien, og skal så ha brukt store deler av fjoråret på å kjempe seg tilbake på beina igjen.

Når kan du få vaksine?

Hvor gammel er du?

Har du en underliggende sykdom?

Er du helsepersonell?

Tempoet i vaksineringen er forskjellig rundt omkring i landet. Sjekk din kommunes hjemmeside for oppdatert status. Ingen data i testen sendes til Dagbladet.

Meksikanske Hayek bor i London sammen med ektemannen, Francois-Henri Pinault, som er toppsjef for luksuskonsernet Kering, og deres 13-år gamle datter, Valentina.

Fortsatt er hun ikke helt frisk, forteller Hayek til Variety.

Imidlertid begynte hun å jobbe igjen i april da hun var med på filmingen av filmen «House of Gucci», regissert av Ridley Scott og sammen med blant annet Lady Gaga og Adam Driver i hovedrollene.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Sliten

- Det tok ikke lang tid. Det var lett. Det var den perfekte jobben for å komme inn i det igjen. Jeg hadde begynt å gjøre Zoom-møter på et tidspunkt, men jeg klarte bare å gjøre et begrenset antall fordi jeg ble så sliten, forteller Hayek.

Selv om Hollywood-stjerna ikke har fortalt om coronasykdommen før nå, la hun allerede i november ut en montasje på Instagram av mange ganger hun hadde testet seg for viruset med en bomullspinne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer