Mariah Carey:

- Var ekstremt utilpass

Gravid-hendelsen hjemsøker fortsatt popdivaen.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer dukket det opp et videoklipp fra 2008. Videoen viser den kritiserte talkshow-verten Ellen DeGeneres (62) som iherdig prøvde å få sangstjerna Mariah Carey (50) til å bekrefte at hun skulle være gravid, med hennes daværende ektemann Nick Cannon.

I nevnte video utfordret DeGeneres Grammy-vinneren til å drikke et glass champagne for å få en bekreftelse på om Carey faktisk var gravid.

- Jeg kan ikke tro at du gjør dette mot meg, Ellen, uttaler Carey i videoklippet, ifølge E Online, mens DeGeneres svarer følgende:

- La oss skåle for at du ikke er gravid, hvis du ikke er gravid.

- Utilpass

I videoen hører man også Carey uttalte at hun har blitt utsatt for gruppepress. Da Carey omsider forsøkte å late som at hun drakk fra vinglasset, oppdaget DeGeneres det og utbrøt:

- Du er gravid!

Carey fortsatte å nekte for at hun var gravid, og påpekte at hun skulle gi beskjed når den tid kom.

Mens enkelte kanskje har sett på intervjuet som morsomt og uskyldig den gang, kommer sannheten nå fram i et nytt intervju med Vulture. Der er Carey brutalt ærlig om at hun ikke var noen fan av det som skjedde for tolv år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer