Pamela Anderson:

- Var fullstendig ødelagt

Kommer med nye detaljer om det turbulente ekteskapet.

SKANDALEPAR: Tommy Lee og Pamela Anderson var på alles lepper da de møtte hverandre i 1995. Foto: Lennox McLendon/ AP
SKANDALEPAR: Tommy Lee og Pamela Anderson var på alles lepper da de møtte hverandre i 1995. Foto: Lennox McLendon/ AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trommeslager Tommy Lees (60) vågale holdning var trolig det som skulle til for å kapre hjertet til skuespiller Pamela Anderson (55).

Det var under en nyttårsfeiring i 1994 at stjernetrommisen og «Baywatch»-stjernen hadde sitt første møte, og de to innledet raskt en virvelvindromanse av de sjeldne.

Bare fire dager etter deres første møte, ble paret smidd i hymens lenker, etter at Lee bestemte seg for å hoppe på første fly til Cancún i Mexico for å overraske sin utkårede.

Lykken skulle likevel vise seg kortvarig for turtelduene, og i 1998 var bruddet et faktum.

Da hadde den ikoniske duoen rukket å bli et av Hollywoods mest omtalte skandalepar.

OVERLEVDE: Pamela Anderson var en av de største på 90- og 2000-tallet. Siden har hun vært ganske stille om alle skandalene som skjedde i og rundt hennes liv på den tiden. I en ny Netflix-dokumentar forteller hun alt. Video: Netflix Vis mer

Letter på sløret i selvbiografi

Paret som fikk sønnene Brandon (26) og Dylan (25) sammen, har ved flere anledninger kommet med rekke oppsiktsvekkende detaljer fra tida de delte sammen.

Nå gjør Anderson det igjen - og i den kommende selvbiografien «Love, Pamela», innrømmer «Baywatch»-ikonet at hun var fullstendig ødelagt etter skilsmissen fra Lee.

Selv om boka ikke er i salg før i slutten av januar, har nettstedet People innhentet noe av det som skal stå skrevet i selvbiografien.

Der opplyser 55-åringen blant annet at slutten av ekteskapet med Mötley Crüe-trommeslageren var «det laveste og vanskeligste punktet i livet hennes», samt at eksmannen er den eneste hun noen gang virkelig har elsket.

Anderson mener også at den lekkede sexvideoen fra 1995 var en medvirkende årsak til at det tidligere ekteparet valgte å gå hver til sitt.

Ifølge Page Six, skal Anderson også skrive i boka at hun visstnok gikk inn i en dyp depresjon etter at Lee ble arrestert for partnervold i 1998 - hvorpå han også tilbrakte seks måneder i fengsel.

Anderson skriver at hun fortsatt ikke kan tro at det mennesket hun elsket mest, var i stand til å gjøre det som hadde skjedd den natta, og legger til at eksmannen angivelig skal ha sparket henne i ryggen mens hun da bar deres sju måneder gamle sønn i armene.

- Folk sier at jeg slo Pamela, men det er ikke sant. Å ta tak i en kvinne og riste henne er heller ikke greit, men det var det som ble gjort, uttalte Lee i et intervju med kanalen Fox.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Bryllup på alle kanter

Tross turbulente år, påpeker «Baywatch»-stjernen at hun er svært takknemlig for at Lee er Brandon og Dylans far. Hun røper at hun og eksmannen skal ha en vennskapelig tone nå, især etter at Lee giftet seg med influenser Brittany Furlan i 2019.

Anderson har på sin side flere brokete ekteskap bak seg.

Den tidligere Playboy-modellen har vært gift hele fem ganger - inkludert ekteskapet med Lee.

Hennes andre eksmenn inkluderer også musiker Kid Rock og pokerspiller Rick Salomon.

Etter at Anderson ble skilt fra livvakten Dan Hayhurst i 2022, uttalte hun til People at singellivet har vært «mer romantisk» enn mange av hennes mislykkede ekteskap.

- Jeg er sikker på at det ville vært deilig hvis noen andre var i livet mitt og ønsket det samme, men jeg har bare aldri møtt dem. Det handler vanligvis om å ta vare på dem, og det må være en balanse, kunne hun fortelle til People.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer