Sarah Michelle Gellar:

Var Hollywoods yndling på 90-tallet. Så forsvant hun brått fra rampelyset

«Buffy»-stjerna Sarah Michelle Gellar la kometkarrieren på is for å selge bakeprodukter.

SATSET PÅ NOE NYTT: Skuespiller Sarah Michelle Gellar var en av 90-tallets mest kjente stjerner. Dette gjør hun i dag. Foto: NTB Scanpix
SATSET PÅ NOE NYTT: Skuespiller Sarah Michelle Gellar var en av 90-tallets mest kjente stjerner. Dette gjør hun i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hun var på alles lepper etter at tv-serien «Buffy the Vampire Slayer» først så dagens lys i 1997.

20 år gammel ble Sarah Michelle Gellar et tenåringsidol over natta i rollen som den fryktløse vampyrjegeren Buffy Anne Summers.

To år etter premieren ble hun kåret til verdens mest sexy kvinne. New York-jenta prydet forsiden på internasjonale magasiner, dukket stadig opp i tv-intervjuer og på eksklusive rød løper-arrangementer, og hadde pressen hakk i hæl hvor enn hun gikk.

Da «Buffy the Vampire Slayer» var kommet til veis ende i 2003, gikk Gellar blant annet videre til spillefilmer som «Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed» og «The Grudge». Den store filmsuksessen uteble, og hun tok karrieren inn i tv-formatet.

Selv om Gellar, som i dag er 41 år gammel, var involvert i flere film- og tv-prosjekter, falt interessen rundt henne i takt med tida. Oppmerksomheten nådde aldri samme nivå som da hun var «hele verdens vampyrjeger».

41-åringen medvirket blant annet i tv-serien «The Crazy Ones», side om side med den nå avdøde Robin Williams. Programmet ble imidlertid tatt av lufta etter bare én sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer