Lauren Tom fra «Friends»:

- Var ikke forberedt på den giftige mottakelsen

Fansen var i harnisk da «Julie» ble introdusert i tv-serien.

I «FRIENDS»: Til tross for satsning på teaterscenen, er det rollen som «Ross» sin kjæreste, «Julie», skuespiller Lauren Tom blir gjenkjent for. Men suksessen var ikke entydig positiv. Her er hun avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix
I «FRIENDS»: Til tross for satsning på teaterscenen, er det rollen som «Ross» sin kjæreste, «Julie», skuespiller Lauren Tom blir gjenkjent for. Men suksessen var ikke entydig positiv. Her er hun avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

25 år er gått siden første episode av tv-serien «Friends» hadde premiere. Serien, kjent som «Venner for livet» her til lands, ble en enorm suksess og en ny sesong ble delt med den ivrige fansen over de neste ti åra.

Den dag i dag vises serien på norsk tv, og til tross for at flere av skuespillerne i seinere tid har vært å se i helt andre roller enn karakterene fra den populære serien, er det liten tvil om at «Friends» var skuespillernes absolutte høydepunkt i karrieren.

Serien tiltrakk seg også store navn som Brad Pitt (55), Reese Witherspoon (43), Christina Applegate (47) og Bruce Willis (64) til gjesteopptredener. Andre, mindre kjente skuespillere, fikk sin store sjanse som vennegjengens kjærester eller familiemedlemmer.

Lauren Tom (57) hadde rollen som Ross sin paleontolog-kjæreste, Julie, i åtte episoder av tv-serien på slutten av 90-tallet. I et nytt intervju med Today åpner hun opp om mottakelsen hun fikk på settet. Den var nemlig ikke entydig positiv.

Forhatt av fansen

Hennes inntog i serien var på et tidspunkt da en svært etterlengtet forening mellom Ross og Rachel lå i kortene. Den blide og sympatiske karakteren Julie ble derfor nærmest forhatt av fansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer