«Farmen»-Gunnar:

- Var lenge deprimert

Den profilerte «Farmen»-deltakeren åpner opp om fortida.

SNAKKER UT: Gunnar Svingen (til høyre) hadde det ikke lett i ungdomsårene. Her sammen med «Farmen»-kollega Robert Michael Scott, som han slo ut av programmet på søndag. Foto: Alex Iversen / TV 2
SNAKKER UT: Gunnar Svingen (til høyre) hadde det ikke lett i ungdomsårene. Her sammen med «Farmen»-kollega Robert Michael Scott, som han slo ut av programmet på søndag. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gunnar Svingen (25) har gjort seg bemerket i «Farmen» etter at han kom inn som utfordrer i midten av oktober. Søndag røk han ut av programmet etter å ha tapt i øksekast mot Simon Tronstad Jacobsen (23).

Søndag var imidlertid gårdseventyret over, da 25-åringen tapte tvekampen mot Simon Tronstad Jacobsen.

Fredag skrev Dagbladet at Svingen som 7-åring ble sparket rett i ansiktet av en hest, og at bare flaks gjorde at den lille pjokken den gang kom fra ulykken med livet i behold.

- Var deprimert lenge

Men barndoms- og ungdomsårene var trøblete også på andre områder for «Farmen»-deltakeren, som er født og oppvokst på Søre Osen i Trysil kommune.

- Jeg har levd i idylliske omgivelser på landet, og har jo hatt en fin barndom. Men på et eller annet tidspunkt i tenåra, på ungdomsskolen og på videregående skole, var jeg ikke helt på topp. Jeg var på et vis mer inneslutta. Jeg slet med den jeg var og hvordan jeg så ut.

Han fortsetter:

- Jeg hadde mye kviser, og det var mye på mange fronter. Jeg var lenge deprimert. Det eskalerte, og på et tidspunkt måtte jeg si til meg selv at jeg ikke lenger kan være denne personen. Jeg hadde ingenting å hente på det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer