«Luksusfellen»:

Var «partyprins» - skjulte økonomisk mareritt

Sløste bort millionbeløp på luksusferie, tatoveringer og uteliv.

MYE GJELD: Vennene til Tim får sjokk når han avslører hvor mye gjeld han egentlig har. VIdeo: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I TV3-programmet «Luksusfellen» har nordmenn siden 2008 fått hjelp av kanalens eksperter til å få økonomien på rett kjøl igjen.

I denne ukas episode er det den 32 år gamle tømreren Tim Sannerhaugen fra Bergen som ønsker å få privatøkonomien sin på stell. Det er TV-profilene Hallgeir Kvadsheim og Lene Drange som har fått oppdraget om å dra bergenseren ut av den økonomiske hengemyra.

Sannerhaugen har brukt sosiale medier flittig til å dele trenings- og festbilder av seg selv. Bak den tilsynelatende plettfrie fasaden bestående av råflotte ferier, fine biler og et fuktig uteliv, skjulte det seg imidlertid et økonomisk mareritt.

32-åringen jobbet i en årrekke i Nordsjøen, og forteller i episoden han at han på et tidspunkt også etablerte sitt eget firma innen bygg og anlegg - som seinere gikk konkurs. Det ble starten på det økonomiske kaoset for bergenseren - som tok opp forbrukslån og søkte om kredittkort for å opprettholde den svindyre livsstilen og for å dekke for utgiftene som følge av konkursen.

Svindyr guttetur til USA

Blant annet dro 32-åringen etter konkursen på guttetur til Las Vegas, og på dette tidspunktet var ikke vennegjengen hans klar over hvilket økonomisk vanføre kameraten befant seg i. Totalt brukte 32-åringen 44 000 kroner på gutteturen til USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer