Fredrik Skavlan:

- Var redd for at et sjette barn skulle stresse meg enda mer

Talkshowstjerna Fredrik Skavlan snakker ut om den utfordrende tida.

MYE PÅ EN GANG: Det har vært en svært hektisk høst for Fredrik Skavlan. I et nylig intervju forteller han om hvordan dattera har reddet han på mange måter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MYE PÅ EN GANG: Det har vært en svært hektisk høst for Fredrik Skavlan. I et nylig intervju forteller han om hvordan dattera har reddet han på mange måter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At det siste halve året har vært hektisk for Fredrik Skavlan (52), er ikke til å stikke under stol. For i tillegg til å ha flere smårollinger hjemme i hus, dukket det også opp store utfordringer på jobbfronten.

Etter at programmet til den folkekjære programlederen «Skavlan» ble flyttet fra NRK til TV 2, stupte mer eller mindre seertallene - etter at NRK-programmet «Lindmo» tok opp konkurransen på fredagskvelden.

Etter sviktende seertall gjennom hele høsten, valgte TV 2 å flytte programmet fra fredag kveld, til seint lørdag kveld - noe som flere mente kunne bety slutten for «Skavlan». Selv ser ikke Fredrik Skavlan like mørkt på høsten som har gått.

I et større intervju med VG beskriver Skavlan den siste tida som en personlig utvikling, og forteller at han har lært seg at han tåler motstand bedre enn forventet.

- Jeg har ikke hatt så mye motstand i livet så langt, særlig ikke i karrieren. Så da de verste seertallene tikket inn, sa jeg til de store barna at «dette er bra for pappas personlige utvikling». Og litt sant er det, for man lærer å sortere ut hva som er viktig i livet. Som at så vidt jeg vet er jeg frisk, jeg bor i Norge og ungene har det bra, forteller Skavlan til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer