Olivia Newton-John:

- Var rusa da jeg fridde

Avslører oppsiktsvekkende detaljer om frieriet.

FRIERI: Olivia Newton-John ble raskt en stor stjerne sammen med John Travolta for sine roller i «Grease», som kom ut i 1978. Nå snakker førstnevnte ut om et noe utradisjonelt frieri. Foto. NTB Scanpix
FRIERI: Olivia Newton-John ble raskt en stor stjerne sammen med John Travolta for sine roller i «Grease», som kom ut i 1978. Nå snakker førstnevnte ut om et noe utradisjonelt frieri. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Olivia Newton-John (70) er for mange kjent for rollen som Sandy Olsson i musikalen «Grease». Den berømte musikalkomedien ble spilt inn i 1978 - og motspilleren hennes var som kjent skuespillerkjekkasen John Travolta (65).

Siden «Grease»-gjennombruddet for over 40 år siden, har 70-åringen medvirket i en rekke filmer, men de siste åra har det vært heller stille fra skuespilleren.

Newton-John omtales likevel titt og ofte i den internasjonale sladrepressen - og hun har tidligere vært åpen om blant annet sin lange kamp mot brystkreft - en kamp hun har kjempet i flere omganger siden hun ble diagnostisert med den alvorlige sykdommen for første gang i 1992.

70-åringen har tidligere også snakket ut om datteren Chloés rusproblemer - og det er nettopp rus som nok en gang gjør at Newton-John vekker oppmerksomhet i internasjonale medier.

- En helvetes date

I et nytt intervju med Daily Mail avslører nemlig «Grease»-stjerna at hun var rusa da hun fridde til sin nåværende ektemann, John Easterling (67), i 2008.

Hun skal nemlig ha fridd til Easterling etter å ha tatt et svært sterkt hallusinogent rusmiddel, skriver den britiske avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer