Cole Sprouse:

Var så forelska i Jennifer Aniston at han glemte replikkene i «Friends»

- Det kriblet i kroppen.

BETATT: «Friends» gikk på TV mellom 1994 og 2004, og er et av de mest populære humorprogrammene gjennom tidene. Cole Sprouse gjør for tiden suksess i TV-serien «Riverdale», men som liten var det Jennifer Aniston som stjal fokuset fra ham. Her avbildet under et intervju i januar. Foto: NTB Scanpix
BETATT: «Friends» gikk på TV mellom 1994 og 2004, og er et av de mest populære humorprogrammene gjennom tidene. Cole Sprouse gjør for tiden suksess i TV-serien «Riverdale», men som liten var det Jennifer Aniston som stjal fokuset fra ham. Her avbildet under et intervju i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) I disse dager er Cole Sprouse (24) aktuell i tv-serien «Riverdale». Første gang han sjarmerte tv-seere var riktignok som Ben i megasuksessen «Friends». Der spiller han Ross' sønn.

Sprouse var bare med i syv episoder, men Jennifer Aniston rakk likevel å gjøre et uslettelig inntrykk på gutten, som den gang bare var åtte år.

I nytt intervju med New York Post, kommer det fram at han slet noe med fokuset under innspillingen av humorserien. Årsaken? Han var nemlig altfor betatt av Jennifer Aniston (48).

- Jeg hadde det veldig, veldig vanskelig da jeg jobbet med Aniston, fordi jeg var så forelsket i henne. Jeg var betatt. Jeg var målløs. Det kriblet så mye i kroppen at jeg glemte replikkene mine. Det var vanskelig for meg, sier han.

Aniston spilte karakteren Rachel, som hadde en av og på-romanse med Ross, spilt av David Schwimmer (50). Ben hadde han derimot med ekskjæresten sin, Carol.

- Skremmende

«Friends» var en TV-suksess av dimensjoner, og det kunne den da åtte år gamle Cole Sprouse merke på kroppen.

I det nevnte intervjuet utdyper han hvordan han opplevde presset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer