Vendela Kirsebom:

- Var uendelig lei meg

Åpner seg om sjokkexiten.

UTE: Det ble er kort opphold i den populære TV 2 serien for Vendela Kirsebom. Foto: TV 2

UTE: Det ble er kort opphold i den populære TV 2 serien for Vendela Kirsebom. Foto: TV 2

Vis mer
Publisert

Det ble dramatisk i forrige ukes «Kompani Lauritzen». Ikke bare skulle deltakerne ut i en svært fysisk og psykisk krevende øvelse, men Vendela Kirsebom (56) endte også med å forlate leiren.

I et intervju med Se og Hør åpner Kirsebom seg nå om sjokkexiten, og om hvordan det hele føltes.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

- For meg var dette mye mer enn bare en reality-produksjon. Det var en reise jeg lenge hadde drømt om å være med på, forteller Vendela til bladet.

Til Se og Hør forteller Kirsebom at hun helst skulle sett at hun ble sendt hjem fra konkurransen etter et tap i en eventuell dimmekamp, ikke på grunn av noe som dette.

- Jeg er ikke en som gir opp eller trekker meg. Det hadde betydd mye for meg å gå ut med æren i behold. Derfor kjente jeg på en enorm skuffelse.

Det blir tårevått da Vendela Kirsebom skal snakke med befalet. Video: TV 2 Vis mer

Den tidligere supermodellen innrømmer at hun tok hendelsen svært tungt.

- Jeg ville ikke stå opp av senga på to uker. Jeg var uendelig lei meg, og klarte nesten ikke forholde meg til noe.

Bakgrunnen for at Kirsebom måtte forlate konkurransen så tidlig var at hun måtte reise til London for å overvære en av døtrenes vitnemålsutdeling på skolen - noe 56-åringen hadde blitt lovet å få gjøre før innspillingen startet.

Det blir mye tårer i lørdagens episode av «Kompani Lauritsen». Video: TV 2. Vis mer

Til Dagbladet kunne pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, fortelle at det i utgangspunktet ikke er mulig å få perm eller være borte fra opptak, men ettersom vitnemålsutdelingen havnet på samme dag som en promodag hadde de latt Kirsebom få lov til å forlate leiren.

På grunn av endringer i produksjonsplanen ble ikke det lenger mulig, noe TV 2 har beklaget for til Kirsebom i ettertid.

- Vendela hadde selv et sterkt ønske om å fortsette innspillingen. Vi beklager at det ikke lenger var mulig for henne å dra på vitnemålstudelingen og komme tilbake til Setnesmoen slik hun var blitt lovet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer