Justin Bieber:

Var usikker før frieriet

Popstjerna røper at han sleit med tanken på å forplikte seg.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Juli 2018 la sangstjerna Justin Bieber (25) ungkarslivet bak seg, da han gikk ned på kne og fridde til kjæresten Hailey Baldwin (23) - som siden har tatt sangerens etternavn.

Frieriet kom som et sjokk på mange, da det ikke hadde gått lange tida fra forholdet deres ble kjent til en forlovelse ble kunngjort. Bare noen måneder seinere giftet duoen seg i all hemmelighet, før de inviterte til en større bryllupsfest i oktober i fjor.

Med tanke på hvor raskt 25-åringen bestemte seg for å fri til modellkjæresten, som han for øvrig hadde en kortvarig romanse med i 2016, skulle man tro han var rimelig sikker i sin sak da han tok det store steget mot å binde seg til sin kjære.

Det var han derimot ikke. Da Bieber nylig gjestet «The Ellen Show», kunne han fortelle til talkshow-vert Ellen DeGeneres (62) at han sleit med tanken på å forplikte seg og være trofast mot samme kvinne for resten av livet før frieriet skjedde.

- Nervøs for forpliktelsen

Til DeGeneres forteller Bieber at han var ekstremt nervøs før frieriet, til tross for at han hadde en god følelse på at kjæresten hans ville svare «ja».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer