Michelle Williams:

Var utrøstelig da hun flyttet fra huset hun delte med avdøde Heath Ledger: - Jeg tenkte: «Hvordan skal han klare å finne oss nå?»

Michelle Williams åpner seg om det vanskelige valget.

FIKK EN DATTER: Michelle Williams og Heath Ledger var sammen fra 2004 til 2007. Året etter ble Ledger funnet død i sitt eget hjem i New York. Foto: NTB scanpix
FIKK EN DATTER: Michelle Williams og Heath Ledger var sammen fra 2004 til 2007. Året etter ble Ledger funnet død i sitt eget hjem i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne måneden er det ni år siden Hollywood-stjerna Heath Ledger døde etter en tilfeldig overdose av reseptbelagte medisiner.

Nyheten kom som et sjokk i 2008, blant annet fordi han kun var 28 år gammel.

Oscar-vinneren etterlot seg sin den gang to år gamle datter Matilda Rose, nå 11 år, som han fikk med eksen Michelle Williams (36). De skilte lag året før han døde, etter å ha vært sammen i tre år.

Etter bruddet - og Ledgers tragiske bortgang - ble Williams og dattera boende i eksparets felles hjem i Brooklyn.

I 2014 valgte skuespilleren å flytte fra huset, men det ble alt annet enn enkelt. I februar-utgaven av Wall Street Journal Magazine beskriver hun den tunge sorgen hun opplevde.

- Jeg var utrøstelig, fordi jeg tenkte: «Hvordan skal han klare å finne oss nå?», sier hun.

Oppdrar dattera alene

36-åringen, som møtte Heath Ledger da de spilte sammen i «Brokeback Mountain» i 2004, følte at å forlate hjemmet deres var et slags svik.

- Jeg tenkte at det var jo der vi bodde, og nå vil han ikke vite hvor vi er. I dag kan jeg nesten ikke tro at jeg tenkte disse tankene, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer