Nora Haukland og Marius Borg Høiby:

- Var veldig nervøs

Snakker ut om det første møte med kronprinsfamilien.

KJÆRESTER: Marius Borg Høiby og tidligere realitydeltaker Nora Haukland ble kjærester i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Marius Borg Høiby og tidligere realitydeltaker Nora Haukland ble kjærester i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I høst bekreftet Nora Haukland (24) at hun er kjæreste med kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby (25).

- Han har blitt min beste venn og jeg har det så gøy med ham, fortalte Haukland med et stort smil om munnen.

Den gang avslørte hun også at hun hadde truffet familien til Høiby.

Nå deler Haukland nye detaljer om det første møtet med kronprinsfamilien, i podkasten «Ida med hjerte i hånda».

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

- Mye kjærlighet

- Det første møtet var veldig kleint, men det var sikkert bare jeg som følte på det, forteller hun.

På 17. mai endte Høiby opp på sykehus etter at en champagne-flaske hadde eksplodert i hånda hans. Da paret reiste hjem fra sykehuset til Hauklands leilighet, kom plutselig kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) gjennom balkongdøra.

Hun understreker at dette var veldig tidlig etter de begynte å henge sammen, før de ble kjærester. 24-åringen tror dermed at kronprinsparet ikke skjønte hvem hun var da de hilste på henne for aller første gang.

- I begynnelsen var jeg kjempenervøs, selvfølgelig. Jeg husker første gang vi skulle ha middag, og det var mye bestikk. Jeg skjønte ikke helt hvordan opplegget var.

På spørsmål om hvordan kronprinsfamilien har tatt henne imot er derimot svaret klart:

- Veldig bra, det er en veldig varm familie. Jeg er veldig takknemlig, fordi det har vært veldig fint å bli kjent med dem. En veldig koselig gjeng å være med.

NY JOBB: Marius Borg Høiby har byttet yrkesretning og jobber i dag som motorsykkelmekaniker. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix/@marius_borg Vis mer

I episoden avslører Haukland også at hun og Høiby flyttet sammen raskt. Noe som plutselig skjedde etter Høiby endte opp med å ha flere og flere ting i Hauklands leilighet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer