Dronning Elizabeths begravelse:

- Var veldig stiv

Kroppsspråkekspert Grethe Holtan bet seg merke i at hertuginne Meghan Markle vriket spent og stiv under dronningens begravelse.

ANSPENT: Kroppsspråkekspert Grethe Holtan har fulgt nøye med og analysert flere av gjestene under dronning Elizabeths begravelse 19. september. Hun gjorde flere observasjoner av hertuginne Meghan. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele verdens øyne har vært rettet mot London og dronning Elizabeths begravelse mandag.

Kroppsspråkekspert Grethe Holtan har fulgt nøye med og analysert flere av gjestene.

På forhånd var det ventet at både prinsesse Kate (40) og hertuginne Meghan (41) skulle bruke sørgeslør. En tradisjon som strekker seg langt tilbake i tid.

- «Disconnected»

Sistnevnte møtte imidlertid opp uten.

- Jeg leste hennes og Harrys kroppsspråk, og for meg ser det ut til at de er mer «disconnected». De har sagt fra seg sine offisielle plikter i kongefamilien, og flyttet. Det virker som de har tatt et steg tilbake, og kanskje er det derfor hun ikke ville bære det, sier Holtan til Dagbladet.

Hun understreker at Meghan brukte en hatt med stor brem, som skjuler mye av kroppsspråket.

- USIKRE: Prins William og prinsesse Kate var på plass til dronning Elizabeths begravelse i Westminster Abbey mandag 19. september. Men det var én ting de skal ha vært usikre på i forkant. Reporter/video: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- Hun visste, og alle visste, at hun kom til å være i fokus. Hun måtte holde seg og ikke vise for mye. Hun spente seg og var veldig stiv. Hun konsentrerte seg nok veldig for å ikke lage støy, legger hun til.

- Ikke så konsentrert

Hun trekker imidlertid fram at prinsesse Kate framstår trygg i sin rolle, med masse selvtillitt.

- Hun vet hva hun skal gjøre, og hva som forventes. Hun er roligere, stødigere.

Om Harry sier Holtan at også han virker «disconnected».

- Han fiklet med noen ringer, eller hva det var. Han er ikke så konsentrert, eller så på plass. Ikke så i rollen, sier Holtan.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer