Melania og Donald Trump:

Varsler avsløringer

Stephanie Grisham gikk av på dagen. Nå skal hun etter alt å dømme avsløre flere ting om tida med Trump-ekteparet.

NY BOK: En av dem som jobbet tettest med Trump-ekteparet skal nå gi ut avslørende bok. Foto: Chris Kleponis/UPI/Shutterstock/NTB
NY BOK: En av dem som jobbet tettest med Trump-ekteparet skal nå gi ut avslørende bok. Foto: Chris Kleponis/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Hele dette året har Melania Trump (51) holdt en svært lav profil offentlig. Allerede før hun og ektemannen, tidligere president Donald Trump (75), måtte forlate Det hvite hus ble det sagt at vi trolig ikke ville se særlig mye til henne etter exiten.

Det har i løpet av det siste året vist seg å stemme, og den tidligere førstedama har for det meste vært som sunket i jorda.

Tidligere denne uka dukket det imidlertid opp flere overskrifter om henne, etter at CNN skrev at 51-åringen slettes ikke har noe ønske om å returnere til det offentlige liv.

- Forteller «alt»

Ifølge kilder kanalen hadde snakket med har hun uttalt til venner at hun ikke har til hensikt å støtte ektemannens politiske ambisjoner. Hun skal også ha sagt at hun ikke ønsker seg tilbake til presidentboligen i Washington.

Det er også den samme kanalen som fredag skriver at Melanias tidligere «høyre hånd» i Det hvite hus, Stephanie Grisham (45), planlegger å slippe ei bok hvor hun avslører «alt» om tida i presidentboligen.

TRUMP-ANSATT: Stephanie Grisham jobbet i flere år tett med Trump-ekteparet. Foto: Al Drago/UPI/Shutterstock/NTB
TRUMP-ANSATT: Stephanie Grisham jobbet i flere år tett med Trump-ekteparet. Foto: Al Drago/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Grisham var pressesekretær for presidenten samt talsperson og stabssjef for Melania. Ifølge CNN varsler hun nå ei bok, som slippes allerede neste måned, hvor hun vil gi leserne innsikt i flere hendelser som fant sted i løpet av Trump-parets tid i Det hvite hus.

Blant annet skal det komme detaljer om Stormy Daniels-skandalen og andre alvorlige påstander mot den tidligere presidenten. Boka skal etter alt å dømme hete «I'll Take Your Questions Now», og vil trolig besvare spørsmål mange lurer på.

VEKKER OPPSIKT: De siste dagene har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

Sluttet på dagen

Allerede i 2015 begynte Grisham å jobbe for daværende presidentkandidat Donald Trump, og siden 2017 arbeidet hun primært for Melania Trump.

I begynnelsen av januar ble det imidlertid kjent at hun gikk av med umiddelbar virkning etter den mye omtalte stormingen av Kongressbygningen.

I boka vil Grisham angivelig også utlevere Melania Trumps følelser om ektemannen og andre medlemmer av Trump-familien.

Foreløpig har verken den tidligere presidenten eller kona uttalt seg om den kommende boka. Og det er kanskje ikke så rart at Melania, som tilsynelatende har forsøkt å holde seg unna rampelyset, ikke har gjort det.

SNAKKER UT: Pornostjernen Stormy Daniels forteller i et intervju om sitt påståtte forhold til president Donald Trump. Video: CBS News / CNN / Foto: CBS News / AP / NTB Scanpix Vis mer

USA-ekspert og forsker ved Norce Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde, fortalte til Dagbladet allerede før ekteparet flyttet ut av presidentboligen at presidentpar normalt trekker seg tilbake til en luksuriøs politisk pensjonisttilværelse.

Førstekonene følger bare presidenten, sa han.

- Ekspresidenter blir i dag pensjonister når de går av. De har aldri en ny jobb etterpå. De prøver heller å tjene penger ved å holde taler og skrive biografi. De driver gjerne valgkamp for sitt parti en gang iblant, men presidentparet lever generelt et veldig behagelig og avslappet liv etter presidentskapet, forklarte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer