Dr. Phil:

Varsler endringer etter skandalene

Den amerikanske TV-profilen Dr. Phil kommer tilbake på skjermen.

SMILER FOR COMEBACK: Philip Calvin McGraw, kjent som Dr. Phil, viser fram perleraden sin, og er strålende fornøyd med relansering av det psykologiske programmet «Dr. Phil». Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
SMILER FOR COMEBACK: Philip Calvin McGraw, kjent som Dr. Phil, viser fram perleraden sin, og er strålende fornøyd med relansering av det psykologiske programmet «Dr. Phil». Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Phillip Calvin McGraw (73), bedre kjent som Dr. Phil, vender tilbake til TV-skjermen. Det skjer knappe ett år etter at programmet gikk av luften.

Den amerikanske TV-psykologen fullfører «comebacket», denne gangen på sitt eget TV-nettverk, Merit Street Media.

McGraw og kona Robin McGraw (69) kunne mandag annonsere på Twitter/X at de lanserte det nye medie-nettverket sammen:

Dr. Phil kan glede fansen med å fortelle at de fortsatt vil være svært delaktige i TV-programmet.

- Dette nettverket kommer til å ha fokus på hva som er viktig for dere (seerne). Hva dere vil snakke om, hva dere vil gjøre, er det Dr. Phil kommer til å gjøre, sier han på Twitter/X.

Videre forteller han at han skal fortsette fra der han forlot skjermen:

- Jeg lover å fortsette med å hjelpe enkeltpersoner, par og familier med å ta de vanskelige samtalene, møtet de harde realitetene og få ekte svar for de mest positive og effektive resultatene.

Comebacket skjer på tross av tidligere skandaler, inkludert anklager om kidnapping, rasisme og utnyttelse av psykisk syke og klager fra ansatte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.