Jordyn Woods:

Varsler oppgjør om utroskap

Mandag er det ventet at det blir tatt et ordentlig oppgjør med utroskapsskandalen i «Keeping up with the Kardashians».

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

Om en knapp uke er det finale på den 16. «Keeping up with the Kardashians»-sesongen. Ideen om å «spare det beste til slutt» vil nok i aller høyeste grad gjelde førstkommende mandag, da det er ventet at det vil gå hett for seg i realityserien.

Tidligere i år ble det kjent at Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), hadde vært utro mot henne nok en gang, men denne gangen med en nær venn av Kardashian-Jenner-familien.

Kylie Jenners (21) bestevenninne Jordyn Woods (21) ble nemlig tatt på fersken med Thompson, og hun har i ettertid innrømmet å ha kysset ham.

Siden utroskapsskandalen - som ifølge henne selv bare handlet om et uskyldig avskjedskyss etter en privat fest - har så godt som alle i realityfamilien snudd ryggen til - og kuttet all kontakt med Woods.

ØDELAGT VENNSKAP: Kylie og Jordyn var nærmest uadskillelige før utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix
ØDELAGT VENNSKAP: Kylie og Jordyn var nærmest uadskillelige før utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Så å si hele utroskapsskandalen er spart til den kommende finale-episoden og i traileren som ble delt med verden i går, kommer det tydelig fram at de ikke har tenkt til å legge skjul på noe.

  • Se traileren øverst i saken!

I et nytt intervju forteller Jordyn Woods nå hva hun tenker før den mye omtalte skandalen skal deles i detalj med tv-seerne.

Vil gå videre

- Alle har rett til å fortelle sin historie, så man blir bare med på det, sier hun til Entertainment Tonight, og legger til:

- Og alle har rett til å si sin sannhet.

På spørsmål om hvordan hun tror hun vil framstilles på skjermen, svarer Woods at hun håper hun kommer fram som seg selv og at «den ekte henne vil skinne». Selv om skandalen er forholdsvis fersk, og at den om seks dager blir dratt opp på nytt, prøver Woods å holde seg fokusert på andre ting.

- Livet går videre. Penger stopper ikke. Verden stopper ikke. Og forhåpentligvis går alle bare videre, sier hun, og legger til at hun forsøker å holde seg opptatt og tenke på andre ting.

SIste SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» har denne våren vært å se på tv-skjermen. Video: E! Entertainment Vis mer

Nektet for sex

Den kommende tida skal Woods blant annet satse på en skuespillerkarriere, da hun forteller at hun skal medvirke i sitcom-serien «Grown-ish».

- Jeg mener, livet er kort og man vet ikke hva morgendagen bringer, så vær alltid så positiv du klarer, sier hun avslutningsvis.

Det var i februar at Woods for første gang fortalte sin side av saken. Det gjorde hun i et intervju på Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk». Der sa 21-åringen at hun og Thompson kysset, men nektet for at de hadde hatt sex.

Videre insisterte Woods på at hun ikke var årsaken til at ting gikk skeis mellom NBA-stjernen og Khloé Kardashian.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet 21-åringen.

Fikk skylden

Kort tid etter, tok Kardashian til sosiale medier, der hun anklaget Woods for ikke å fortelle sannheten. Videre skrev hun at det var Woods som hadde ødelagt forholdet hennes.

- Hvorfor lyver du? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat og unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning! raste 34-åringen.

Kort tid etter tok imidlertid hun til Twitter igjen, og la heller skylden på ekskjæresten - og innrømmet at hun hadde vært litt for hard mot Woods.