Kim Kardashian West:

Varsler slutten på reality-livet

- Skal legge Kim K bak meg.

NY ÆRA: Sextapen som ble lekket i 2007 gjorde Kim Kardashian West til stjerne over natta. Siden den gang har mye endret seg for realitydronninga. Foto: NTB Scanpix
NY ÆRA: Sextapen som ble lekket i 2007 gjorde Kim Kardashian West til stjerne over natta. Siden den gang har mye endret seg for realitydronninga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian West (38) konstaterte allerede som 13-åring at hun kom til å bli berømt. Få har vel kommet nærmere i å spå det korrekte bildet av sin egen framtid.

Sammen med mor og søsken har nemlig den amerikanske realitystjerna, modellen og forretningskvinnen bygget et imperium av de sjeldne.

Gjennom 16 sesonger av «Keeping Up with the Kardashians» har offentligheten fått ta del i graviditeter, brudd, turbulente kjærlighetsforhold, utroskapsskandaler, trusler og innleggelser - for å nevne noe.

- Mitt mål

Nå røper Kardashian West imidlertid at hun ikke ønsker å inneha tittelen som verdens største realitydronning i evig tid.

I et større intervju med Vogue forrige måned, kunne 38-åringen nemlig avsløre at hun har besluttet å gå i sin avdøde fars fotspor - og bli advokat. Realitystjerna er i full gang med den noe omstridte undervisningen, og skal etter planen være ferdig utdannet i 2022.

I den seineste utgaven av «Keeping Up» går serien tettere på 38-åringens nye karrierebeslutning. Det er i lys av dette at Kardashian West kunngjør det som tilsynelatende vil bli slutten på hennes liv i rampelyset, slik vi kjenner det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer