NY ÆRA: Sextapen som ble lekket i 2007 gjorde Kim Kardashian West til stjerne over natta. Siden den gang har mye endret seg for realitydronninga. Foto: NTB Scanpix
NY ÆRA: Sextapen som ble lekket i 2007 gjorde Kim Kardashian West til stjerne over natta. Siden den gang har mye endret seg for realitydronninga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian West:

Varsler slutten på reality-livet

- Skal legge Kim K bak meg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kim Kardashian West (38) konstaterte allerede som 13-åring at hun kom til å bli berømt. Få har vel kommet nærmere i å spå det korrekte bildet av sin egen framtid.

Sammen med mor og søsken har nemlig den amerikanske realitystjerna, modellen og forretningskvinnen bygget et imperium av de sjeldne.

Gjennom 16 sesonger av «Keeping Up with the Kardashians» har offentligheten fått ta del i graviditeter, brudd, turbulente kjærlighetsforhold, utroskapsskandaler, trusler og innleggelser - for å nevne noe.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

- Mitt mål

Nå røper Kardashian West imidlertid at hun ikke ønsker å inneha tittelen som verdens største realitydronning i evig tid.

BERØMT FAMILIE: Fansen har fått servert flere hundre episoder av «Keeping Up with the Kardashians» i løpet av åra. Nå hinter Kim Kardashian West om at stjernetilværelsen vil ta slutt på et tidspunkt. Fra venstre: Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: Fansen har fått servert flere hundre episoder av «Keeping Up with the Kardashians» i løpet av åra. Nå hinter Kim Kardashian West om at stjernetilværelsen vil ta slutt på et tidspunkt. Fra venstre: Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et større intervju med Vogue forrige måned, kunne 38-åringen nemlig avsløre at hun har besluttet å gå i sin avdøde fars fotspor - og bli advokat. Realitystjerna er i full gang med den noe omstridte undervisningen, og skal etter planen være ferdig utdannet i 2022.

I den seineste utgaven av «Keeping Up» går serien tettere på 38-åringens nye karrierebeslutning. Det er i lys av dette at Kardashian West kunngjør det som tilsynelatende vil bli slutten på hennes liv i rampelyset, slik vi kjenner det.

- Min far lærte meg viktigheten av det å jobbe hardt og å forplikte seg til ting. Mitt mål er at jeg, innen ti år, skal legge Kim K bak meg og bare fokusere på det å bli advokat og kjempe for mennesker som fortjener en ny sjanse, sier hun.

Saken fortsetter under:

KARDASHIANS: I disse dager ruller sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» ut på norske skjermer. Vi møtte Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

- Fikk henne løslatt

Selv om mange har rynket på nesa over realitystjernas yrkesplaner, mener andre, deriblant Robert Shapiro (76), at Kim Kardashian West vil bli en «sensasjonell advokat».

Han er spesielt imponert over jobben 38-åringen gjorde da hun bidro til at 64 år gamle Alice Marie Johnson ble benådet av president Donald Trump (72) i juni i fjor.

FORSVARERE: Robert Kardashian (til høyre) og Robert Shapiro (nummer to fra høyre) var blant O.J. Simpsons (foran) forsvarere i 1995. Foto: NTB Scanpix
FORSVARERE: Robert Kardashian (til høyre) og Robert Shapiro (nummer to fra høyre) var blant O.J. Simpsons (foran) forsvarere i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bare se hva hun gjorde med presidenten. Hun fikk noen ut av fengsel, har han tidligere uttalt.

Krevende tid foran seg

I episoden forklarer realitystjerna selv at hun alltid har hatt stor interesse for strafferett, men at ovennevnte sak har gitt henne det lille dyttet og motivasjonen hun trengte for å forfølge drømmen.

I et lengre innlegg på Instagram beskrev 38-åringen nylig hvor mye arbeid hun legger ned i forberedelsene og studiene.

«I fjor registrerte jeg meg ved California State Bar for å studere juss. De neste fire åra kreves det et minimum av 18 timers arbeid i uka, og jeg må ta skriftlige prøver og flervalgstester månedlig. Nå som det første året går mot slutten forbereder jeg meg på en mini-bar, en liten versjon av bar-prøven, som er pålagt når man studerer på denne måten», forklarte hun.

PREMIERE: I den nye sesongen av «Keeping up with the Kardashians» får vi gleden av å se noe vi aldri har sett i den populære serien tidligere. Vis mer

Forlot reality-skuta

Hvilke konkrete endringer som vil skje om ti år, utdyper ikke 38-åringen ytterligere. Man kan derimot spekulere på hvorvidt hun vil gå i fotsporene til tre av sine berømte søsken, og forlate familiens tv-skip.

Halvsøsknene Kylie (21) og Kendall (23) Jenner har gradvis forsvunnet fra konseptet de siste sesongene, mens broren, Rob Kardashian (32), ikke har tatt del i filmingen av noen episoder på flere år.

Etter ha vært framtredende i realityserien, gled han sakte, men sikkert ut av tv-ruta etter syvende sesong i 2012. I ettertid kom det fram at 32-åringen sleit med sosial angst og depresjon.

Selv om det for mange av familiemedlemmene har kostet å utlevere seg selv på skjermen, har det ikke vært uten økonomisk fortjeneste. Ifølge Forbes er Kim Kardashian West god for svimlende 350 millioner dollar, og nylig ble det kjent at hun kan ta elleville summer for bare ett enkelt innlegg på Instagram.

Ifølge TMZ kan 38-åringen i kommersiell sammenheng angivelig kreve opp mot 8,6 millioner kroner en Instagram-post.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer