Varsler slutten

Siste sesong av «Keeping Up With The Kardashians» kommer i 2021.

Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter 14 år, 20 sesonger og hundrevis av episoder er det snart slutt for «Keeping Up With The Kardashians». Siste sesong av serien vil gå på lufta i 2021.

Det melder en av hovedpersonene i serien, Kim Kardashian, selv på Instagram.

- Til alle våre fans. Det er med tungt hjerte at vi har tatt den vanskelige beslutningen om å si farvel til «Keeping Up With The Kardashians», skriver hun seint tirsdag kveld norsk tid.

- Vi er mer enn takknemlig for alle som har fulgt oss disse åra, gjennom gode tider og tunge tider, glede, tårer, mange forhold og barn. Vi vil alltid sette pris på de flotte minnene og utallige personene vi har møtt på veien, skriver hun videre.

- Uten «Keeping Up With The Kardashians» ville jeg ikke vært der jeg er i dag. Jeg er så utrolig takknemlig overfor alle som har sett på og støttet meg og familien min de siste 14 åra. Denne serien har gjort oss til de vi er, og jeg vil for alltid stå i gjeld til alle som har spilt en rolle i å skape våre karrierer, og forandret vårt liv for alltid.

- Emosjonell

Også Khole Kardashian melder at det er slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer