Lottie Moss

Vekker oppsikt: - Bryr meg ikke

Halvsøsteren til supermodell Kate Moss opplevde en uvanlig natt på byen.

TATOVERING: Lottie Moss våknet lørdag til denne tatoveringen i ansiktet sitt. Foto: Skjermdump TikTok
TATOVERING: Lottie Moss våknet lørdag til denne tatoveringen i ansiktet sitt. Foto: Skjermdump TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lottie Moss (24), halvsøsteren til supermodellen Kate Moss (48), var lørdag denne uka på en bytur som nok endte annerledes enn hun hadde sett for seg.

I en TikTok-video på Moss sin egen kanal, viser 24-åringen fram for sine 67 000 følgere at hun er på et tatoveringsstudio for å få en ny tatovering i ansiktet.

Til tross for at det er langt fra første gang hun har tatovert seg, virker det ikke som at Moss var spesielt glad for å våkne opp til at ansiktet hennes var tatovert med inskripsjonen «Lover».

- Jeg har virkelig ikke så mye å si om gårsdagens kveld. Bortsett fra det faktum at dette kunne ha vært ugjort. Men jeg har faktisk ikke noe mot det, sier Moss i TikTok-videoen.

- Bryr meg ikke

Selv om tatoveringen ikke var planlagt, sier Moss imidlertid i videoen at den har kommet for å bli.

- Vi kommer til å lære å elske den. Verden kommer til å elske den. Moren min vil forhåpentligvis elske den, sier Moss.

Hun avslutter videoen med en oppfordring.

- Ikke drikk alkohol, barn.

Hun har antakeligvis fått negative reaksjoner på tatoveringen i ettertid. I en annen video med teksten: «Når folk sier de ikke liker ansiktstatoveringen min», har hun lagt på et lydspor som sier:

- Jeg bryr meg ikke. Jeg bryr meg faen ikke.

VITNET: Kate Moss vitnet i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Video: Reuters Vis mer

Norsk mor

Selv om hun bare er 24 år, har Lottie allerede rukket og bli modell, og hun dukker stadig opp både i internasjonal sladderpresse og på den røde løperen. Hun har med det fulgt i sin storesøsters fotspor.

Hun debuterte på forsiden av Teen Vogue, og hennes første kampanje var for det berømte motehuset Calvin Klein. I 2015 debuterte Lottie på catwalken under moteuka i Paris, som går for å være blant de viktigste motevisningene i hele verden.

Peter Moss og Linda Shepherd fikk Kate Moss sammen i 1974, før kjærligheten 13 år seinere tok slutt. Modellens far traff etter hvert norske Inger Moss (tidligere Solnordal, journ.anm.), og sammen fikk de datteren Lottie i 1998.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer