Hertuginne Meghan:

Vekker oppsikt: - Burde blitt veiledet

Hertuginne Meghans blomsterøyeblikk har fått flere til å heve øyenbrynene.

NEKTET: Lørdag samlet blant andre hertuginne Meghan og prins Harry seg på Windsor Castle for å møte sørgende briter. Her er hun med en blomsterbukett som hun ikke ønsket å gi fra seg. Foto: Kirsty O'Connor / POOL / AFP / NTB
NEKTET: Lørdag samlet blant andre hertuginne Meghan og prins Harry seg på Windsor Castle for å møte sørgende briter. Her er hun med en blomsterbukett som hun ikke ønsket å gi fra seg. Foto: Kirsty O'Connor / POOL / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag dukket prins Harry (37) og hertuginne Meghan (41) opp på Windsor slott for å møte sørgende briter, etter dronning Elizabeths bortgang torsdag forrige uke.

Med seg hadde de prins William (40) og prinsesse Kate (40), hvor de alle gjorde sin første opptreden sammen på over to år.

Begge parene tok seg god tid til å snakke og hilse på folkemengdene som hadde samlet seg for å vise sin respekt til avdøde dronning Elizabeth. De tok også imot blomsterbuketter fra de oppmøtte.

Det var derimot et øyeblikk som stjal oppmerksomheten. Det skriver blant andre Page Six.

Høy sikkerhetsrisiko

Hertuginne Meghan ønsket nemlig ikke å gi fra seg blomsterbuketten hun hadde mottatt til en kongelig medarbeider. Det kommer fram av en video som har fått flere til å heve øyenbrynene.

Til slutt ga Meghan omsider fra seg buketten til en kongelig medarbeider, etter at hun ble bedt om å gjøre det for andre gang.

Bakgrunnen for hvorfor videoen vekker oppsikt forklarer kongelig ekspert og politisk kommentator, Jonathan Sacerdoti, til Page Six. Ifølge Sacerdoti kunne Meghan ha satt seg selv og prins Harry i fare da hun nektet å gi fra seg buketten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer