Ian Ziering og Jennie Garth:

Vekker oppsikt: - Elsker deg

To tiår etter suksesseriens siste sesong deler stjerna en hyllest til kollegaen.

GJENFORENT: Skuespillerne bak seriesuksessen samlet igjen, her nesten 20 år etter siste episode. Foto: Fox/CBS/Kobal/Shutterstock/NTB
GJENFORENT: Skuespillerne bak seriesuksessen samlet igjen, her nesten 20 år etter siste episode. Foto: Fox/CBS/Kobal/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er 33 år siden verden ble introdusert for suksesserien «Beverly Hills 90210». Ti år senere ble det tatt av skjermen, og skuespillerne har gått til hver sin kant.

Vennskapene mellom skuespillerne har derimot tilsynelatende bestått, lenge etter at 90-tallsserien gikk inn i historiebøkene.

Nylig publiserte Ian Ziering (58), som spilte karakteren Steve Sanders, et innlegg på Instagram hvor han ikke holdt igjen på gode ord om sin tidligere skuespillerkollega Jennie Garth (50), som spilte Kelly Taylor.

«Denne jenta er virkelig en søster fra en annen mor. Elsker deg», skriver Ziering til en selfie av de to.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

På bildet sitter de ved siden av hverandre, tilsynelatende på et fly, og ser smilende inn i kameralinsa.

«Elsker deg», kommenterer Garth under bildet.

DEN GANG DA: Ian Ziering og Jennie Garth tilbake i 1994. Foto: Snap/REX/NTB
DEN GANG DA: Ian Ziering og Jennie Garth tilbake i 1994. Foto: Snap/REX/NTB Vis mer

Det er stor begeistring for bildet blant «Beverly Hills 90210»-fansen, som hyller gjenforeningen i kommentarfeltet.

«Dere to. Dere betyr alt for oss som er født på 90-tallet. Er så glad i dere», skriver en.

«Elsker hvor nære dere er. Det gjør at 1990-tallet er litt nærmere, skriver en annen», mens andre igjen håper på en gjenforening:

«Jeg manifesterer en 90210-gjenforening hvor Kelly og Steve ender opp sammen».

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Selv om fansen lenge håpet på at karakterene Kelly og Steve skulle ende opp sammen på skjermen, har Ziering og Garth i virkeligheten hatt mer turbulente kjærlighetsliv - riktignok på hver sin kant.

I 2019 kom nyheten om at førstnevnte og kona Erin Ludwig gikk hver til sitt etter ni år som mann og kone, og i fjor kom de til enighet i skilsmisseoppgjøret. Eksparet har to barn sammen.

Garth på sin side, fant tilbake til kjærligheten etter en turbulent periode med ektemannen Dave Abrams (41). I 2017, to år etter at de giftet seg, ble det kjent at paret hadde flyttet fra hverandre.

Ti måneder senere kom kontrabeskjeden - paret hadde klart å redde ekteskapet etter å ha bodd separert i nesten et år.

- Vi måtte definitivt tilbringe tid fra hverandre. Vi trengte å vokse, uttalte Garth om pausen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer