Met-gallaen 2023:

Vekker oppsikt etter dette

Øyeblikket mellom Anne Hathaway og Daniel Ricciardo har fått mye oppmerksomhet.

UVENTET MØTE: Anne Hathaway og Daniel Ricciardo under fotograferingen på årets Met-galla. Foto: Skjermdump fra Twitter
UVENTET MØTE: Anne Hathaway og Daniel Ricciardo under fotograferingen på årets Met-galla. Foto: Skjermdump fra Twitter Vis mer
Publisert

Natt til tirsdag norsk tid samlet noen av verdens største stjerner seg under årets Met-galla i New York. Flere kjente ansikt som Kim Kardashian (42), Jared Leto (51) og Rihanna (35) var blant de oppmøtte.

Temaet for årets galla var den avdøde motemogulen Karl Lagerfeld. For anledningen hadde de celebre gjestene tatt på seg finstasen og benyttet muligheten til å hylle den høyt elskede designeren.

Nå er det derimot alt annet enn antrekkene som får oppmerksomhet, men heller et bilde av Formel 1-stjerna Daniel Ricciardo (33). Det skriver blant andre danske BT.

- Stor fan

Den australske racerføreren sto nemlig i kø for å ta bilder, og før det ble hans tur var det skuespilleren Anne Hathaway (40) som sto i sentrum. Lite visste dem at det ble fanget opp et mye omtalt blinkskudd.

Ricciardo ble filmet stående på sidelinjen mens han lente blikket mot Hathaway med et stort smil om munnen. Der kunne det se ut som at han ble «strarstrucked» av henne.

Det snudde likevel raskt i Ricciardos favør da Hollywood-stjerna selv innrømmet at hun var fan av ham.

I en videosnutt fra Allure Magazine, som også er delt på Twitter, fikk de to stjernene hilse på hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer