Prins William og prinsesse Kate:

Vekker oppsikt i bryllup: - Utrolig frekt

Det er blandede reaksjoner rundt prins William.

UTÅLMODIG: Prins William får gjennomgå etter et kongelig bryllup i Jordan. Video: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer
Publisert

Denne uka var det duket for et overdådig kongelig bryllup i Zahran-palasset i Jordan, da kronprins Hussein (28) giftet seg med sin Rajwa al-Saif (29).

Kronprinsen er eldste sønn av kong Abdullah II (61) og dronning Rania (52).

Til stede i bryllupet var blant andre kronprins Haakon (49) og andre skandinaviske kongelige. Fra det britiske kongehuset var prins William (40) og prinsesse Kate (41) representanter.

Men prinseparets tilstedeværelse gikk ikke ubemerket hen. Ut ifra en video som er blitt publisert kan det se ut til at prins William på et tidspunkt ble noe utålmodig - og ba kona kjappe seg.

Kritikken hagler

Videoen er blitt omtalt av en rekke medier, som Insider, og har skapt debatt i kommentarfeltene.

I videoen ser man prins William prate med det nygifte kronprinsparet, før han trer til siden for å la Kate gi bruden en klem. Deretter slår prinsessen av Wales av en prat med Rajwa, mens prins William blir stående uten noe selskap og observere samtalen.

Etter noen sekunder ser man prinsen gestikulere med hendene, samtidig som flere mener han sier «chop chop» - et uttrykk for at kona må kjappe seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer