Sophie Elise:

Vekker oppsikt i utlandet

Toppbloggeren skaper overskrifter i britisk tabloidavis.

SKAPER OVERSKRIFTER: Sophie Elise Isachsens avgjørelse om å reise til USA for å få reversert en rumpeoperasjon hun gjennomførte i Tyrkia som 19-åring, skaper overskrifter i Storbritannia. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke valgte toppblogger Sophie Elise Isachsen (24) å være åpen med sine lesere om at hun angrer på rumpe-operasjonen hun gjorde som 19-åring.

I innlegget som hadde tittelen «rumpe-update», skrev hun at hun nå skal til USA for å få reversert operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia for omtrent fem år siden, et valg hun blant annet begrunner med at hun er «lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut».

Nå har 24-åringens beslutning nådd tabloidavisene på andre siden av Nordsjøen, hvor Isachsen blant annet omtales som «sanger».

Preger fronten

Det er på Daily Mail at 24-åringen fra Harstad preger fronten med sin bakdel, hvor tittelen lyder «Sanger, 24, avslører at hun har fått en unaturlig bakdel etter å ha gjennomgått billig kirurgi i Tyrkia som tenåring».

Saken tar utgangspunkt i Isachsens nylige blogginnlegg, hvor hun advarer andre mot valget hun tok om å gjennomføre kirurgien billigst mulig, og er bildelagt med en rekke bilder fra bloggerens Instagram-profil.

Sophie Elise forteller nemlig på bloggen at mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, nettopp av hensyn til pris. Mange unge jenter var der for femte og sjette gang for å fettsuge seg og deretter putte alt i rumpa, skrev hun i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.