Sophie Elise:

Vekker oppsikt i utlandet

Toppbloggeren skaper overskrifter i britisk tabloidavis.

SKAPER OVERSKRIFTER: Sophie Elise Isachsens avgjørelse om å reise til USA for å få reversert en rumpeoperasjon hun gjennomførte i Tyrkia som 19-åring, skaper overskrifter i Storbritannia. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke valgte toppblogger Sophie Elise Isachsen (24) å være åpen med sine lesere om at hun angrer på rumpe-operasjonen hun gjorde som 19-åring.

I innlegget som hadde tittelen «rumpe-update», skrev hun at hun nå skal til USA for å få reversert operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia for omtrent fem år siden, et valg hun blant annet begrunner med at hun er «lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut».

Nå har 24-åringens beslutning nådd tabloidavisene på andre siden av Nordsjøen, hvor Isachsen blant annet omtales som «sanger».

Preger fronten

Det er på Daily Mail at 24-åringen fra Harstad preger fronten med sin bakdel, hvor tittelen lyder «Sanger, 24, avslører at hun har fått en unaturlig bakdel etter å ha gjennomgått billig kirurgi i Tyrkia som tenåring».

Saken tar utgangspunkt i Isachsens nylige blogginnlegg, hvor hun advarer andre mot valget hun tok om å gjennomføre kirurgien billigst mulig, og er bildelagt med en rekke bilder fra bloggerens Instagram-profil.

Sophie Elise forteller nemlig på bloggen at mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, nettopp av hensyn til pris. Mange unge jenter var der for femte og sjette gang for å fettsuge seg og deretter putte alt i rumpa, skrev hun i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer