Sophie Elise:

Vekker oppsikt i utlandet

Toppbloggeren skaper overskrifter i britisk tabloidavis.

SKAPER OVERSKRIFTER: Sophie Elise Isachsens avgjørelse om å reise til USA for å få reversert en rumpeoperasjon hun gjennomførte i Tyrkia som 19-åring, skaper overskrifter i Storbritannia. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke valgte toppblogger Sophie Elise Isachsen (24) å være åpen med sine lesere om at hun angrer på rumpe-operasjonen hun gjorde som 19-åring.

I innlegget som hadde tittelen «rumpe-update», skrev hun at hun nå skal til USA for å få reversert operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia for omtrent fem år siden, et valg hun blant annet begrunner med at hun er «lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut».

Nå har 24-åringens beslutning nådd tabloidavisene på andre siden av Nordsjøen, hvor Isachsen blant annet omtales som «sanger».

Preger fronten

Det er på Daily Mail at 24-åringen fra Harstad preger fronten med sin bakdel, hvor tittelen lyder «Sanger, 24, avslører at hun har fått en unaturlig bakdel etter å ha gjennomgått billig kirurgi i Tyrkia som tenåring».

Saken tar utgangspunkt i Isachsens nylige blogginnlegg, hvor hun advarer andre mot valget hun tok om å gjennomføre kirurgien billigst mulig, og er bildelagt med en rekke bilder fra bloggerens Instagram-profil.

SKAL OPERERES: Toppblogger Sophie Elise Isachsen skal fjerne rumpeimplantatene, noe som har ført til blandede reaksjoner fra fansen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Sophie Elise forteller nemlig på bloggen at mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, nettopp av hensyn til pris. Mange unge jenter var der for femte og sjette gang for å fettsuge seg og deretter putte alt i rumpa, skrev hun i innlegget.

- Jeg gjorde det i Tyrkia og tenkte billig og bra, sånn man kan tenke når man er 19 og ikke tenker på konsekvenser, utdypet hun til Dagbladet i forrige uke.

Advarer mot trenden

Daily Mail setter Sophie Elises uttalelser om kirurgi i Tyrkia i sammenheng med statistikk som viser at et stadig økende antall briter velger å reise til land som Tyrkia for å gjennomføre plastiske operasjoner.

Dette ettersom Tyrkia, sammen med land som Mexico, Tsjekkia og Polen, er blant de billigere alternativene for denne typen kirurgi.

Videre skriver avisa at det britiske forbundet for estetiske plastiske kirurger, advarer mot trenden om å gjennomføre kirurgi som ikke er medisinsk begrunnet. Dette uavhengig av hvor den gjennomføres. Forbundet hevder at så mange som 1 av 3000 dør av komplikasjoner relatert til inngrepene, skriver avisa.

CRIBS: Jonas får snoke i huset til Sophie Elise, men det er én ting hun nekter å vise frem. Video: Rød Løper Vis mer

Skal vurdere mulighetene

Selv om Sophie Elise nå planlegger å reise til USA for å få en annen kirurgs mening om hva hun bør gjøre videre for å få en mer «naturlig» bakdel, er hun åpen for at det ikke nødvendigvis vil resultere i at det blir fjernet helt.

- Jeg er helt åpen for at jeg kommer til kirurgen og at han sier «du burde ikke fjerne, for det blir stygt som faen». Da kommer jeg til å si at jeg ikke skal gjøre det.

Sophie Elise Isachsen har fjernet silikonen i brystene sine, og stiller opp toppløs på forsiden av gratismagasinet Natt og Dag. Vis mer

Det vil for øvrig ikke bli den første gangen bloggeren fjerner implantater. I januar fjernet hun silikonet i brystene, men et drøy halvår seinere, avslørte hun at hun hadde tatt ny silikon i brystene.

Dette forklarte hun med komplikasjoner, ettersom venstre bryst angivelig hadde problemer med å «trekke seg tilbake» og dermed førte til at det var mye mindre enn høyre bryst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer