Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Vekker oppsikt med «Baywatch»-kroppen

Zac Efron klar for ny rolle.

MUSKULØS: Bildene av tenåringsidolet Zac Efron i bar overkropp vekker oppsikt. Her avbildet under innspillinga av filmen «Baywatch», der han har rollen som Matt Brody. Foto: NTB Scanpix
MUSKULØS: Bildene av tenåringsidolet Zac Efron i bar overkropp vekker oppsikt. Her avbildet under innspillinga av filmen «Baywatch», der han har rollen som Matt Brody. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke startet opptakene på en kinofilm basert på tv-suksessen på 90-tallet med Pamela Anderson og David Hasselhoff i hovedrollene.

Paparazziene er allerede i gang med å fotografere skuespillerne.

Men Zac Efron kommer paparazziene i forkant med å legge ut et bilde av seg selv på sin egen Instagram-konto. Bildet viser en meget veltrent kropp av typen som kler å gå i badebukse på en solfylt strand. I filmen får han rollen som Matt Brody.

Det er USA Today som melder dette.

Men skuespiller Efron er ikke opprørt over å få oppmerksomhet, selv om paparazziene visstnok skal være plagsomme som mygg. Faktisk så delte han dette bilde av seg selv, skriver nettstedet.

Filmen regisseres av Seth Gordon og skal etter planene ha premiere neste år. Noen av skuespillerne er Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra og Kelly Rohrbach.

I forrige uke ble det kjent at «Baywatch»-veteran David Hasselhoff returnerer i den nye filmen.

Dwayne Johnson er kjent for sin muskuløse kropp og spiller Hasselhoffs oprinnelige rolle som Mitch Buchannon. Hvilken rolle «The Hoff» får i filmen er foreløpig ikke kjent.

Honestly I have a hard time with paparazzi but s/o to this dude ?

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on


Etter bildene å dømme ser det ut til at også Efron er klar for sin rolle. Efron spiller livredderen Matt Brody.

image: Vekker oppsikt med «Baywatch»-kroppen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media