Anthony Loffredo:

Vekker oppsikt med dette

Hevder han er 34 prosent romvesen.

"SVART ROMVESEN": Franske Anthony Loffredo har fått mye oppmerksomhet verden over for hans ekstreme forvandling. Video: IG / TheBlackAlienProject. Vis mer
Publisert

- Helt fra jeg var ung har jeg vært lidenskapelig opptatt av mutasjoner og transformasjoner av menneskekroppen.

Det uttalte den 33 år gamle franskmannen Anthony Loffredro til den franske avisa Midi Libre i 2017.

I dag, fire år seinere, er kroppen hans heldekket av tatoveringer, og nesa, ørene og fingre er fjernet. På Instagram viser han fram ulike inngrep under navnet «Black Alien Project».

Han hevder også at han er 34 prosent romvesen.

TRØBBEL: Realityprogrammet «The Chop» har blitt stanset på ubestemt tid, etter at en av deltakerne har noen svært tvilsomme tatoveringer i ansiktet. Vis mer

Endret livet

Det var da Loffredo var i 20-åra og jobbet som vekter at han innså at han ville gjøre noe annet i livet.

- Det sa bare «klikk» da jeg var sikkerhetsvakt. Jeg innså at jeg ikke levde livet mitt som jeg ønsket. Da jeg var 24 år stanset jeg alt og dro til Australia, uttalte han til Midi Libre, og fortsatte:

- Det har blitt normalt, til og med ubevisst, at jeg konstant tenker på hva planen min er de neste månedene. Jeg elsker å gå i skoa til en skummel karakter.

Og skummel, det er han.

DEKKET: Så godt som hele Sylvain Helaine er dekket i tatoveringer. Han har til og med farget det hvite i øynene sine. Foto: AFP / NTB / Video: KameraOne Vis mer

Fjernet nese, ører, overleppe og fingre

33-åringen har fått utført en rekke inngrep for å modifisere kroppen. Kroppen er tatovert i sort, tunga er delt i to, nesa og ørene er fjernet og det øverste av overleppa er tatt bort.

I tillegg har han fått operert inn flere deler i skallen for å skape et mer romvesenliknende uttrykk, og nå har han fjernet to fingre på venstre hånd. Den seineste operasjonen er utført i Mexico.

«Jeg er på den andre siden av kloden for å fortsette min reise. Operasjonen gikk bra, enda en drøm som har gått i oppfyllelse», skriver han til et innlegg på Instagram.

Han har tidligere uttalt i et Instagram-innlegg at han også drømmer om å fjerne all hud på kroppen og erstatte det med metall.

Alt viser han fram til sine 766 000 følgere på Instagram - et antall følgere som øker for hver gang man oppdaterer siden.

Får både ris og ros

Loffredros kontroversielle kroppsmodifiseringer splitter imidlertid følgerne hans. Enkelte setter spørsmålstegn ved hvorfor han ønsker å gjøre det, mens andre hyller ham.

«Dette er forstyrrende OG fascinerende på samme tid. Jeg tror ikke jeg kunne gjort det, men tommel opp for at du lever drømmen din», kommenterer en følger.

GULLHÅR: Den meksikanske rapperen Dan Sur hevder han har operert inn gullkjeder som hår Video: TikTok / Dan Sur. Reporter: Vegard Krüger Vis mer

«Gratulerer med å gå videre i prosjektet! Det er helt fantastisk», skriver en annen.

Det finnes også de som kritiserer valgene om å fjerne enkelte kroppsdeler, av en helt spesiell grunn:

«Åpenbar mangel på respekt for de som er så uheldige og har mistet lemmer og leter etter måter å få menneskekroppen til å fungere på», skriver en, mens en annen legger til:

«Du kommer 100 prosent til å angre på dette en dag».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer