Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Madonna:

Vekker oppsikt med nytt bilde

Popstjerna får mange til å sperre opp øynene på Instagram.

STOR OPPSTANDELSE: Superstjerna Madonna får stor oppmerksomhet for sitt nylige bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix
STOR OPPSTANDELSE: Superstjerna Madonna får stor oppmerksomhet for sitt nylige bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden Madonna (61) slo gjennom som artist på 1980-tallet, har hun hatt en formidabel karriere og har produsert hitlåter etter hitlåter. Popstjerna er dessuten kjent for sine storslagne sceneopptredener.

En av disse framførelsene har ført til at hun nå har blitt skadet. Tirsdag delte nemlig «Like a Virgin»-stjerna et bilde av seg selv på sin egen Instagram-profil.

Poserer toppløs

På bildet står Madonna toppløs foran baderomsspeilet med en sort hatt på hodet. Hun støtter seg til en krykke under den høyre armen, mens hun holder hendene foran brystpartiet.

«Alle har en krykke», skriver hun til bildet.

Bildet har allerede rukket å vekke oppstandelse blant mange av popstjernas følgere.

View this post on Instagram

Everyone has a Crutch................ 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on

Det er imidlertid ikke bare krykkene som fanger oppmerksomheten. Flere benytter nemlig anledningen til å rose popstjerna opp i skyene for hennes ungdommelige utseende i kommentarfeltet.

Noen er derimot ikke like begeistret over synet av 61-åringen, og flere påstår at hun deler lettkledde bilder for å holde seg relevant.

PROVOSERENDE: Flere Twitter-brukere viser sin misnøye for en coronarelatert video Madonna nylig publiserte. Video: @Madonna. Vis mer

Skadet under konsert

Årsaken til at 61-åringen bruker krykke er som følge av en skade hun pådro seg da hun opptrådte under en konsert i Paris i mars. Superstjerna skal ha falt på halebeinet da stolen under henne ble trukket vekk ved et uhell, ifølge Fox News.

På Instagram like etter at uhellet skjedde skrev hun følgende:

«Jeg klarte meg gjennom konserten i går kveld, men det er fordi jeg hater å skuffe».

Videre skrev popartisten at hun skulle holde senga de neste dagene slik at hun kunne fullføre turneen med et smil om munnen og i god behold.

Stjerna har også slitt med noen helseproblemer som har resultert i at hun måtte avlyse noen av konsertene sine under «Madame X»-turneen. Det meldte Fox News på tampen av fjoråret.

«Jeg har blitt fortalt av legen at jeg må slappe av i noen dager. Som dere alle vet, har jeg skader som har plaget meg siden begynnelsen av turneen, men jeg må alltid lytte til kroppen min og la helsen komme først», skrev Madonna da hun måtte avlyse en konsert i London i januar, ifølge Fox News.

Det ble ikke kjent hva slags plager 61-åringen faktisk strevde med, men det ryktes at hun blant annet var plaget med et vondt kne, ifølge BBC.

RØRENDE TALE: Madonna (57) brast i gråt for terrorofrene under Stockholm-konsert, ett døgn etter angrepene i Frankrike. Se hennes rørende tale til Paris-ofrene. Video: NTB Reuters Vis mer

Fått pes

Det er ikke bare skader Madonna har vært plaget med den siste tiden. Mange av hennes nære og kjære gikk vekk i forbindelse med coronapandemien - og stjerna oppdaterte fansen gjennom sin såkalte «karantenedagbok» på Instagram.

- I løpet av 24 timer har søskenbarnet mitt gått bort, sikkerhetsvakten min sin bror har dødd og Orlando Puerta, en veldig viktig person i mitt liv, har dødd, sa artisten.

61-åringen fikk mange kondolanser under videoen, men det var også noen som mente at stjerna måtte skjerpe seg og ikke få situasjonen til å handle om henne.

Men kritikken sluttet ikke der. Sangfuglen fikk også motstand da hun postet en video av seg selv naken i et badekar hvor hun snakket om situasjonen vi var i, og at covid-19 ikke tar hensyn til om folk er fattige eller rike. I ettertid ble videoen slettet.

Sangeren skal for øvrig ha testet positivt for antistoffer mot covid-19, meldte flere internasjonale medier i mai, blant andre Rolling Stone og USA Today.

Stjerna skal ha følt seg syk på turneen i Paris, og ha trodd at det bare var en normal forkjølelse.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!