Julia Roberts:

Vekker oppsikt med sjeldent bilde

- Vi har så vidt begynt.

BRYLLUPSDAG: Julia Roberts og Daniel Moder har vært gift siden 2002. Her er de avbildet i 2014. Foto: John Shearer / AP / NTB
BRYLLUPSDAG: Julia Roberts og Daniel Moder har vært gift siden 2002. Her er de avbildet i 2014. Foto: John Shearer / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ekteskapet mellom Hollywood-stjerna Julia Roberts (53) og filmfotograf Daniel Moder (52) har flere ganger vært utsatt for rykter om brudd, økonomiske problemer og krangling.

Det ser derimot ikke ut til at dette påvirker ekteskapet til Hollywood-paret, som har vært gift siden 2002.

Duoen er kjent for å verne godt om privatlivet sitt og stiller sjeldent opp på offentlige arrangementer sammen. Derfor kom det trolig som en overraskelse på fansen da Roberts delte et privat bilde på Instagram.

People og CNN er blant mediene som omtaler saken.

Innlegget er delt i anledning parets 19 års bryllupsdag, og på bildet ser man paret holde godt rundt hverandre på stranda.

«19 år. Vi har så vidt begynt», skriver skuespilleren til innlegget, som allerede har fått godt over 600 000 likerklikk.

Skuespiller Rita Wilson (64) er blant dem som har lagt igjen en rosende kommentar til ekteparet i anledning bryllupsdagen.

«Gratulerer så mye med bryllupsdagen. Vi må feire stort på deres 20 års bryllupsdag», skriver hun, mens Roberts svarer:

«Da kommer vi til huset ditt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer