Vogue:

Vekker oppsikt: - Én mangler

Bildet får flere til å sperre opp øynene.

OVERRASKER: Flere ble overrasket over blant annet Cindy Crawfords utseende på bildet. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB
OVERRASKER: Flere ble overrasket over blant annet Cindy Crawfords utseende på bildet. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB Vis mer
Publisert

Det var på 90-tallet modellene Cindy Crawford (57), Linda Evangelista (58), Naomi Campbell (53) og Christy Turlington (54) var å se på «alle» magasinforsider.

I 1990 var de samlet på forsida av Vogue, og nylig var stjernene gjenforent på samme magasinforside.

Den belgiske modellen Sixtine Rouyre har sin catwalk-debut under Sports Illustrateds moteshow under Miami Swim Week. Det går ikke helt som planlagt. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Mange fans er trolig glad for å se moteikonene samlet på én forside igjen, men det er derimot flere detaljer som vekker oppsikt.

«Én mangler»

En kanskje åpenbar detalj som skiller 1990-forsida fra den ferske Vogue-utgaven, er at på førstnevnte bilde pryder også Tatjana Patitz forsida. Den tidligere modellen gikk bort som følge av brystkreft i januar, 56 år gammel.

DØDE: Tatjana Patitz. Foto: Babiradpicture/REX/NTB
DØDE: Tatjana Patitz. Foto: Babiradpicture/REX/NTB Vis mer

«Én mangler», påpeker tyske Bild, som har omtalt saken.

På Vogues Instagramprofil uttrykker flere sorg over Patitz' bortgang.

«Tatjana mangler», skriver en person etterfulgt av en gråtefjes-emoji.

«Vi savner Tatjana», lyder det fra en annen.

Det er derimot ikke det eneste med forsida som får oppmerksomhet.

I samme kommentarfelt mener flere at stjernene er «heftig photoshoppet», og det er spesielt én de mener er så godt som ugjenkjennelig.

«Redigeringen er galskap», mener en følger.

KOLLEAGER: Cindy Crawford (til venstre) har flere ganger jobbet med Linda Evangelista. Her er de ammen med Karl Lagerfeld og Claudia Schiffer. Foto: Remy de Mauviniere/AP/NTB
KOLLEAGER: Cindy Crawford (til venstre) har flere ganger jobbet med Linda Evangelista. Her er de ammen med Karl Lagerfeld og Claudia Schiffer. Foto: Remy de Mauviniere/AP/NTB Vis mer

«Hva har skjedd her? De kunne photoshoppet bildet bedre enn dette. Vedkommende som gjorde dette burde få sparken», skriver en annen.

Supermodell Heidi Klum stjal showet på den røde løperen i Cannes. Video: AP / NTB Vis mer

«Det tok en stund før jeg kjente igjen Cindy på grunn av redigeringen. Dette er bananas!», påpeker en tredje.

«Fikk dere Cindys ikoniske føflekk til å bare forsvinne? Skamfullt», mener en følger.

Levde i skjul

Andre er mer positivt innstilt til forsida, spesielt etter at Evangelista for et par år siden gjennomgikk en mislykket skjønnhetsbehandling.

Evangelista hadde nemlig gjennomgått en kosmetisk behandling som kalles «CoolSculpting», som hun hevdet skal ha gjort kroppen hennes «permanent deformert» og «brutalt vansiret».

- Jeg elsket å være oppe på catwalken. Nå gruer jeg meg til å møte folk jeg kjenner. Jeg kan ikke leve slik lenger, i skjul og skam. Jeg kunne bare ikke leve i denne smerten lenger, har hun tidligere uttalt til People.

OVERRASKER: Supermodellen Bella Hadid går for Coperni på catwalken under moteuka i Paris. Reporter: Emma Dalen. Video: @kyliejenner. Vis mer

I fjor gjorde hun comeback som modell.

Under Vogues siste Instagram-bilde av de fire modellene, hylles Evangelista.

«Linda ser fenomenal ut. Jeg er glad for å se henne tilbake etter alt hun har vært igjennom».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer