Eurovision Song Contest:

- Veldig fornærmet

Måneskin mener anklagene om narkotikabruk overskygger seieren.

ITALIA: Her ser du det omdiskuterte videoklippet av vokalisten i Måneskin, Damiano David. Video: Eurovision Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste par dagene har Eurovision-vinneren Måneskin naturligvis fått massiv oppmerksomhet. Det som i utgangspunktet skulle dreie seg om seieren, har derimot havnet i skyggen av flere anklager om narkotikabruk under den direktesendte finalen.

Nå forteller frontvokalist Damiano David (22) at han er veldig fornærmet over anklagene. Det gjør han sammen med resten av bandet i et intervju med BBC Breakfast mandag morgen.

- Fornærmet

Anklagene mot Måneskin fikk først fart på seg etter at et videoklipp av rockegruppa har sirkulert i sosiale medier og pressen siden lørdag kveld.

I helga hevdet David at det hele dreide seg om et knust glass, noe han også står fast ved i intervjuet med BBC.

FEST: Tix ble intervjuet på Kveldsnytt etter 18. -plassen i Eurovision, det gikk ikke helt etter planen. Vis mer

- Jeg er veldig fornærmet, og denne type saker er opprørende. Vi er unge mennesker med stor lidenskap for musikk, sier han, og mener anklagene mot dem som nevnt overskygger seieren.

Videre forteller bandet at de skal testes og bevise at spekulasjonene er feil. Testen skal de avlegge i dag, forteller de.

Også natt til søndag tok bandet stor avstand fra anklagene.

SETTES UT: Da artisten Carola Häggkvist skulle lese opp jurystemmene fra Sverige under finalen av Eurovision Song Conteset gikk det ikke helt etter planen. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

«Vi er mot narkotika og har aldri brukt kokain. Vi er klare til å teste oss og vi har ingenting å skjule. Vi er her for å spille musikken vår, og vi er så glade for seieren i Eurovision», skrev de på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer