Charlie Sheen og Denise Richards:

- Veldig giftig

Uttaler seg om skilsmissen.

AVSLØRER: Charlie Sheen og Denise Richards var gift i tre år, nå forteller sistnevnte hva som fikk henne til å gå. Foto: Carolyn Contino/BEI/REX/NTB
AVSLØRER: Charlie Sheen og Denise Richards var gift i tre år, nå forteller sistnevnte hva som fikk henne til å gå. Foto: Carolyn Contino/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere «Real Housewives»-stjerna Denise Richards (51) og skuespiller Charlie Sheen (56) giftet seg i 2002, men ekteskapet tok slutt etter tre år.

I løpet av tida de var sammen rakk paret å få to barn sammen, døtrene Sami (18) og Lola Rose (17).

Richards var seks måneder gravid da de gikk hver til sitt, og skilsmissen har fått stor spalteplass i løpet av åra, men over et tiår seinere åpner nå 51-åringen ytterligere opp om hvorfor hun valgte å gå fra Sheen.

Det er i podkasten «Divorced Not Dead» at «Real Housewives»-stjerna tar bladet fra munnen.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Veldig giftig

Ifølge E! News husker Richards bruddet som vanskelig, og hun uttaler at det var mange ting som førte til at forholdet tok slutt.

- Tingene bak kulissene var mye verre enn det som var der ute, forklarer stjerna i podkasten, og legger til at de ofte forsøkte å vise en felles front offentlig, mens at de på hjemmebane ikke var lykkelige.

51-åringen valgte å forlate den tidligere ektemannen etter å ha spurt seg selv om hun hadde ønsket at en av døtrene var gift med en slik mann, røper hun i podkasten.

- Ikke for å fornærme ham, men jeg tror han ville tatt det og forstå hva jeg sier. Det var veldig giftig, sier hun videre.

FUNKYFAM: Hvem er best på fest, best likt og sterkest? La Funkyfam svare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Ikke en god situasjon

Richards forteller at hun likevel ikke angrer på at hun giftet seg med Sheen i utgangspunktet, ettersom hun føler de ble brakt sammen for å få de to døtrene.

Stjerna snakker også om at hun i flere år hadde det vanskelig med dårlig samvittighet for at hun splittet opp familien.

- Det er mye offentligheten ikke vet, og du vet aldri hva som foregår bak lukkede dører. Det var ikke en god situasjon, la hun til om sitt tidligere forhold.

Sheen har så langt ikke kommentert uttalelsene.

I tillegg til de to døtrene Richards har med Sheen, adopterte hun også dattera Eloise i 2011. I 2018 giftet hun seg med Aaron Phypers.

RØDMER: Superstjerne og gullballvinner Michael Owen reagerer da han ser dattera dansende halvnaken i den britiske versjonen av realityprogrammet Love Island. Foto: NTB / ITV / Twitter. Video: TV 2 / Rødt Kort. Vis mer

Uenige om datteras valg

Det er ikke lenge siden forrige gang det tidligere paret skapte overskrifter. Parets eldste datter, Sami, røpet tidligere i sommer at hun hadde opprettet en konto på nettsida OnlyFans. Det falt ikke i god jord hos faren.

«Two and a Half Men»-stjerna hevdet overfor Us Weekly at datteras konto ikke ble opprettet under hans tak.

- Hun er 18 år nå og bor sammen med mora si. Dette skjedde ikke under mitt tak, fortalte 56-åringen.

Videre sa Sheen at han ikke aksepterte det, men at han heller ikke var i stand til å forhindre det.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Richards svarte at datteras avgjørelse ikke avhenger av hvilket hjem hun bor i.

- Sami er 18, og denne avgjørelsen var ikke basert på hvem sitt hus hun bor i. Alt jeg kan gjøre som forelder er å veilede henne og stole på hennes dømmekraft, men hun tar sine egne valg, sa hun til Us.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer