Trine Lise Olsen:

- Veldig lykkelig

Komiker Trine Lise Olsen og kjæresten avslører gladnyhet.

SAMBOERE: Trine Lise Olsen og kjæresten Bjørn Terje Pay avslørte i april at de skulle bli samboere. Nå deler paret nok en gladnyhet. Foto: Privat
SAMBOERE: Trine Lise Olsen og kjæresten Bjørn Terje Pay avslørte i april at de skulle bli samboere. Nå deler paret nok en gladnyhet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mai i fjor kunne komiker Trine Lise Olsen (45) avsløre at hun hadde fått napp på datingappen Tinder. På tidspunktet tok paret det rolig, og brukte sommeren på å bli bedre kjent.

I september bekreftet hun imidlertid at hun fremdeles var lykkelig forelska - og at duoen hadde bestemt seg for å bli kjærester.

Kjærligheten blomstrer med andre ord for 45-åringen, som i april bestemte seg for å selge Oslo-leiligheten, til fordel for samboerskap med kjæresten i Asker.

Nå, to måneder seinere, kan Olsen avsløre nok en gladnyhet.

Kjøpt hus

På Instagram kan nemlig Olsen fortelle at paret har kjøpt hus sammen.

«Hjelp vi har kjøpt hus!!!», skriver hun, til flere bilder, blant annet av Olsen og kjæresten som holder hver sitt «Til salgs»-skilt.

Ut fra resten av bildene å tolke står paret nå midt i oppussing. Overfor Dagbladet gir Olsen likevel inntrykk av å være ved godt mot.

- Til tross for at vi har begynt med oppussing, er vi foreløpig gode venner og veldig lykkelig, sier Olsen til Dagbladet.

Hemmelighetsfull

Til tross for at Olsen støtt og stadig deler bilder av seg og kjæresten på sosiale medier, var hun lenge taus om navnet på sin utvalgte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer