John Arne Riise etter bruddet:

- Veldig nytt for meg

Den tidligere fotballstjerna er glad for at det ikke var noe drama bak bruddet, men er ikke helt vant til å være singel.

BRUDD: Det var i april at det ble kjent at det er slutt mellom Louise Angelica og John Arne Riise. Dette bildet ble tatt i 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Det var i april at det ble kjent at det er slutt mellom Louise Angelica og John Arne Riise. Dette bildet ble tatt i 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I april ble det kjent at Louise Angelica Riise (31) og den tidligere fotballstjerna John Arne Riise (40) går fra hverandre etter sju års ekteskap.

Det bekreftet de selv overfor Se og Hør.

Snakker ut

Louise Angelica fortalte også nyheten på Instagram, hvor hun kunne fortelle at de to går fra hverandre som venner.

«Vi sitter igjen med gode minner og ikke minst, vår fantastiske sønn som vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor vi har vokst fra hverandre», forklarte hun følgerne sine da.

Drøye to måneder er gått. Og torsdag dukket Riise opp på premieren av «Fast & Furious 9» på Odeon kino i Nydalen i Oslo. Der snakket han åpent ut om de siste månedene som en singel mann.

- Det har vært mye «hva skjer framover». Nå har Louise kjøpt seg leilighet, som hun planlegger å pusse opp - mens Colin (sønnen, journ. anm.) begynner i ny barnehage. Så det har gått overraskende bra. Vi er veldig gode venner, og som folk ser på sosiale medier er vi på turer sammen. Vi har det bra, og har funnet en fin måte å løse det på, sier han til Dagbladet.

- Skal kose meg

Det var i slutten av mai at Louise Angelica avslørte at hun hadde kjøpt seg leilighet. Og Riise, som trener laget Flint på det fjerde nivået i norsk fotball, forteller at han selv blir værende i huset i Tønsberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer