Halvbroren om hertuginne Meghan:

- Veldig overfladisk

Thomas Markle jr. er klar for kjendisversjonen av «Big Brother». Der benytter han muligheten til nok en gang å fyre løs mot sin svært profilerte søster.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thomas Markle Jr. (55) virker ikke å være veldig begeistra for sin halvsøster, Meghan Markle (40), også kjent som hertuginne Meghan.

Markle blir nå, sammen med 11 andre å se i den australske kjendisversjonen av «Big Brother». Og det er her han atter en gang bruker sterke ord i sin karakteristikk av Meghan.

Skryter av advarsel

Det gjør han i en trailer for realityprogrammet, som ble sluppet på Twitter søndag, melder flere internasjonale medier, deriblant PageSix.

I videosnutten beskriver 55-åringen seg selv som «den største broren av dem alle». Samtidig skryter han av at han i forkant av bryllupet advarte prins Harry (36) mot å gifte seg med halvsøstera.

- Jeg fortalte prins Harry at jeg tror hun kommer til å ødelegge livet hans. Hun er veldig overfladisk, sier Thomas Markle jr. i videoen.

Det var like før det kongelige bryllupet i 2018 at Thomas Markle jr. sendte et håndskrevet brev til prins Harry der han blant annet skrev at det ikke var for seint å snu.

Han skrev også at Meghan «åpenbart ikke er den rette kvinnen for ham».

Det er verdt å nevne at halvbroren ikke var invitert i parets bryllup i 2018. Det var heller ikke søstera, Samantha Markle, som også har uttalt seg kritisk til hertugparet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer