Sophie Elise:

- Veldig privat

Letter på sløret i nytt podkast-intervju.

MEDIESTORM: Sophie Elise Isachsen har vært et kjent fjes i over ti år, nå åpner hun seg om hvordan det har vært. Her er hun på Gullruten i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MEDIESTORM: Sophie Elise Isachsen har vært et kjent fjes i over ti år, nå åpner hun seg om hvordan det har vært. Her er hun på Gullruten i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Allerede som 16-åring ble Sophie Elise Isachsen (27) et offentlig ansikt i Norge da hun begynte å dele innblikk fra livet sitt gjennom bloggen. Siden den gang har hun blitt en av landets største influensere, og har i skrivende stund hele 573 000 følgere på Instagram.

Veien har derimot ikke gått knirkefritt, og Isachsen har stått i en rekke mediestormer, noe hun sist gjorde for bare noen måneder siden da «Farmen kjendis» rullet over skjermene.

I podkasten «Alsgaard & Olafsen», som ledes av Thomas Alsgaard (50) og Helene Olafsen (32), åpner hun seg ytterligere om hvordan hun håndterer det når kritikken hagler som mest.

Samtidig røper hun også hvilke krav hun har for sin framtidige drømmemann.

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer

- Det er veldig privat

I over ti år har Harstad-jenta vært en stor snakkis blant nordmenn, på både godt og vondt. Kritikk har dermed blitt en naturlig del av hverdagen, og det har ved flere anledninger stormet rundt henne.

I podkastepisoden forteller 27-åringen om hvordan hun takler det når alt står på som verst.

- Det kommer an på hvilken type storm det er. Hvis det er en som handler om noe veldig personlig, så gjør det selvfølgelig vondt. Det er ikke alt man kan gå ut med, forklare eller forsvare, siden det ikke bare handler om meg. Ellers er det veldig privat. Men hvis det handler om meg og jobb, så prøver jeg bare å ta det litt systematisk, ta det litt bit for bit for å se om det er noe i dette jeg kan gjøre noe med.

Videre forteller Isachsen at hun synes det er vanskelig å få et overblikk over en massiv mediestorm mens den pågår, men at hun føler seg heldig som har mange gode folk rundt seg.

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

I forkant av «Farmen kjendis» tok hun imidlertid et litt annet grep.

- Også nå hvis man skal ta «Farmen» som et eksempel. Jeg visste det kom til å bli en storm, så i forkant ansatte jeg et PR-team som kunne være en vegg imellom og hjelpe meg å håndtere den stormen, røper hun.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise, men har foreløpig ikke fått svar.

- Skal være nordlending

Til tross for den massive kritikken Isachsen har stått i, har hun likevel oppnådd stor suksess og kommet seg sterkere ut av det.

Videre går hun inn på hvor hun ser seg selv om ti år, og legger ikke skjul på at det er vanskelig å forutse, siden livet hennes var helt annerledes for ti år tilbake igjen. Hun ser likevel for seg at hun har både barn og mann.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Når hun får spørsmål fra programleder Alsgaard om hun har noen tanker om hvordan den framtidige barnefaren skal være, nøler hun ikke om hvilket krav som er det aller viktigste for henne.

- Han skal være nordlending, hundre prosent. De fleste kjærestene mine har vært det, tror jeg, avslører hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer