Ute av «Farmen»:

- Veldig sjokkerte

Første deltaker måtte søndag forlate Farmen. Valget overrasket de andre deltakerne.

UTE: Mohamed Sarmadawy er ute av «Farmen» etter å ha tapt søndagens tvekamp mot Robert Michael Scott. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Mohamed Sarmadawy er ute av «Farmen» etter å ha tapt søndagens tvekamp mot Robert Michael Scott. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstens første tvekamp i TV 2-programmet «Farmen» er over, og søndag ble det klart at det er Mohamed Sarmadawy (27) som er førstemann ut, og som nå må ta til takke med sidekonkurransen «Torpet».

Det etter å ha tapt tvekampen i saging mot førstekjempe Robert Michael Scott.

Innspillinga i Hurdal er ennå ikke avsluttet, og Dagbladet har derfor ikke snakket med noen av de to kamphanene - for å bevare spenningen i programmet. Dagbladet velger derfor også å anonymisere alle som uttaler seg i denne saken.

- Hundre prosent sikker

- Vi ble veldig sjokkerte, fordi Mohamed var hundre prosent sikker hele veien på at han skulle velge slegge som gren. Noen av oss prøvde iherdig å overbevise ham om at han måtte velge melkespann, for om ikke kom han til å ryke, sier en deltaker Dagbladet har snakket med.

Personen fortsetter:

- Men det var umulig å få ham til å skifte mening. Og ingen av oss skønte hvorfor han til slutt valgte saging - for Robert er ganske mye større og sterkere. Og det ble jo plankekjøring. Det var kjipt å miste ham så tidlig.

- Så hvordan ble avskjeden?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer