«Mesternes mester»:

-Veldig synd

NB: Spoiler! En ny deltaker må forlate innspillingen.

GREP: Deltakerne holdt seg fast inn i femte episode. Foto: Heidi Gøperød, Nordisk Banijay/NRK
GREP: Deltakerne holdt seg fast inn i femte episode. Foto: Heidi Gøperød, Nordisk Banijay/NRK Vis mer
Publisert

NB: Denne artikkelen inneholder spoiler for episode fem av «Mesternes mester».

Også i år får seerne være vitne til ti idrettshelter kjempe om den gjeve tittelen, og fredag er det duket for femte episode av det populære NRK-programmet «Mesternes mester».

Forrige uke var det håndballspiller Linn Jørum Sulland (38) som trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen.

Denne uka er det i kjent stil et nytt tema idrettsheltene får bryne seg på - nemlig «utholdenhet». Etter tre harde konkurranser er det crossfitutøver Kristin Holte (36) som til slutt kom seirende ut på den andre siden, og ble ukas temavinner.

«MESTERNES MESTER»: Den andre uken på «Mesternes mester» er ved veis ende, og det var enten Linn Jørum Sulland eller Stig-André Berge som måtte forlate konkurransen. Video: NRK/Rød Løper.. Vis mer

Nervepirrende

Den som derimot havnet på den kjedelige sisteplassen, og dermed må ut i nattest denne gangen, var orienteringsløper Hanne Staff (50).

Staff velger å møte tidligere kickbokser Andreas Lødrup (37), og også denne gangen er det reaksjonsevne de skal testes i.

I «reaksjon» er det den beste i løpet av tre runder som får lov til å være med videre i konkurransen. Øvelsen går ut på å være den første som får tak i lyssverdet som henger fra taket når det faller.

IDRETTSGALLA: Proffdanser Helene Spilling om «Mesternes mester»-deltagelsen, og om forholdet til tidligere dansepartner Aleksander Hetland. Vis mer

Etter en nervepirrende duell var det kickbokseren som grep lyssverdet først to ganger på rad. Dermed var det Staff som måtte ta farvel med de andre deltakerne og takke for seg i konkurransen denne uka.

Lødrups seier er tilsynelatende med en liten bismak, og etter at seieren er et faktum sier han at han er «utrolig heldig som har fått blitt kjent med» Staff.

- Det koster å være fokusert så lenge, og så koster det også å gi slipp på en sånn flott deltaker fra huset som Hanne, som jeg har fått så mye fine historier fra, sier han i episoden.

HOUSETOUR: Vi fikk ta en titt inni huset hvor deltakerne bor mens de spiller inn «Mesternes mester». Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Luna Lea. Vis mer

- Veldig synd

Orienteringsløperen legger heller ikke skjul på at det er trist å reise fra konkurransehuset.

- Det var reisen, sier hun og fortsetter:

- Det har vært kjempebra. Jeg følte at jeg har fått ut mye av det som jeg har fått være med på. Og veldig synd å reise fra den fine gjengen her også.

Overfor Dagbladet kan Staff bekrefte at hun har hatt det veldig bra, og det kommer tydelig fram at hun også har fått nye vennskap på veien.

- Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å finne på ting sammen, med håndballspiller Linn Jørum Sulland ved sin side, som smiler bekreftende før orienteringsløperen legger til:

- Men vi gleder oss til å komme hjem!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer