Maria Montazami:

- Veldig vanskelig og kjedelig

Merker at hun ikke lenger er ung.

VANSKELIG: Maria Montazami går igjennom en periode hun synes er vanskelig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE
VANSKELIG: Maria Montazami går igjennom en periode hun synes er vanskelig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE Vis mer
Publisert

Gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruer» har både norske og svenske fans blitt godt kjent med Maria Montazami (53) og hennes luksuriøse og dramafylte liv i Los Angeles.

53-åringen har vært gift med Kamran Montazami siden 1990, og sammen har de barna Sara (31), Hanna (29), Emma (25) og Nicholas (24).

Den populære TV-serien ble lagt ned i 2020, men Montazami har fortsatt å dele livet, blant annet med sine 121 000 følgere på Instagram.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

Nylig åpnet hun også opp i et intervju med Händt. Her forteller hun at hun har begynt å innse at hun ikke lenger er ung, og at kroppen har begynt å minne henne på nettopp det.

- Det verste er jo at man begynner å bli gammel. Man blir stiv, man går opp i vekt og nå denne overgangsalderen man er i. Det er veldig mye med min kropp som forandres, og det synes jeg er veldig vanskelig og kjedelig, sier hun til nettstedet før hun fortsetter:

- Men det er jo dessverre en sannhetsfaktor som må bearbeides, eller som man må gå gjennom.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

Utro mot hverandre

Montazami har også tidligere vært åpen om ting som har vært vanskelig, også innad i familien.

Selv om ekteskapet til Kamran virket å være en dans på roser på tv-skjermen og i sosiale medier, kom nemlig Montazami med en oppsiktsvekkende avsløring om ekteskapet i 2019.

I programmet «Svenske Hollywoodfruer - i fokus» innrømmet Montazami at hun og ektemannen hadde vært utro mot hverandre.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

- Vi fortalte det begge to for kanskje et halvt år siden. Nå har vi liksom sluppet på alt. Kamran sa «skjedde det noe med han?», og jeg sa «ja, det gjorde det», fortalte Montazami i tv-programmet, og fortsatte:

- Jeg var forelsket i Kamran, men jeg tenkte at «ja, dette var kanskje noe interessant».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer