Maria Montazami:

- Veldig vanskelig og kjedelig

Merker at hun ikke lenger er ung.

VANSKELIG: Maria Montazami går igjennom en periode hun synes er vanskelig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE
VANSKELIG: Maria Montazami går igjennom en periode hun synes er vanskelig. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruer» har både norske og svenske fans blitt godt kjent med Maria Montazami (53) og hennes luksuriøse og dramafylte liv i Los Angeles.

53-åringen har vært gift med Kamran Montazami siden 1990, og sammen har de barna Sara (31), Hanna (29), Emma (25) og Nicholas (24).

Den populære TV-serien ble lagt ned i 2020, men Montazami har fortsatt å dele livet, blant annet med sine 121 000 følgere på Instagram.

Nylig åpnet hun også opp i et intervju med Händt. Her forteller hun at hun har begynt å innse at hun ikke lenger er ung, og at kroppen har begynt å minne henne på nettopp det.

- Det verste er jo at man begynner å bli gammel. Man blir stiv, man går opp i vekt og nå denne overgangsalderen man er i. Det er veldig mye med min kropp som forandres, og det synes jeg er veldig vanskelig og kjedelig, sier hun til nettstedet før hun fortsetter:

- Men det er jo dessverre en sannhetsfaktor som må bearbeides, eller som man må gå gjennom.

Utro mot hverandre

Montazami har også tidligere vært åpen om ting som har vært vanskelig, også innad i familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.