Drama i «Farmen kjendis»:

- Veldig, veldig ukomfortabelt

Høylytt krangling, redde deltakere og fullstendig kaos. Den første uka i «Farmen kjendis» blir svært dramatisk.

KOKER: Det tar ikke lang før deltakerne på «Farmen kjendis» hever stemmene sine, denne gangen Christopher Husby og Lina Adampour. Video: TV 2 / Rød Løper. Klipp: Celina Morken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er knyttet store forventninger til den nye sesongen av «Farmen kjendis» som tirsdag kveld har premiere på TV 2.

I kjent stil vil det bli drama, intriger og krangling når tolv kjendiser flytter sammen for å drive en gammel gård - denne gang på Steinsjøen gård på grensen mellom Hurdal og Østre Toten kommune. Dagbladet kan nå avsløre at årets innspilling ble en sesong helt utenom det vanlige - både for deltakerne og for produksjonen.

Dagbladet har valgt å anonymisere alle involverte i denne saken av hensyn til spenningen i programmet, og for ikke å røpe programinnhold før det er sendt på TV.

- Høylytt krangling

Dramaet startet allerede få dager etter ankomst på gården da én av deltakerne skal ha framlagt en spøk, som en av de andre deltakerne reagerte kraftig på. Deltakeren som følte seg truffet valgte å isolere seg i husets loft, mens resten bodde nede.

- For min del ble det veldig, veldig ukomfortabelt. Det ble høylytt krangling mellom de involverte, det smalt skikkelig - så jeg bestemte meg bare for å holde meg unna, forteller en deltaker Dagbladet har vært i kontakt med.

KOKER: Det tar ikke lang før deltakerne på «Farmen kjendis» hever stemmene sine, denne gangen Christopher Husby og Lina Adampour. Video: TV 2 / Rød Løper. Klipp: Celina Morken. Vis mer

Den dårlige stemningen gikk såpass over styr at noen på et tidspunkt skal ha følt seg redde. Det bekrefter flere av dem som var til stede overfor Dagbladet.

Én kilde i produksjonen sier til Se og Hør at enkelte raskt ga produksjonsselskapet beskjed om at de ville trekke seg umiddelbart hvis ikke vedkommende som følte seg krenket ble sendt hjem fra gården.

- Det var en uskyldig historie, men så ble det ene ordet misforstått som noe svært krenkende. Da brøt det ut en intens krangel, og «klimaet» ble svært guffent, røper kilden til bladet.

- Skikkelig lei meg

Stemningen på gården var amper og spent, og skal ha preget samtlige. Spesielt vanskelig var det å takle et sånt drama så tidlig i innspillingen.

Mange skal ha slitt med å tilpasse seg sin nye hverdag, totalt isolert fra kjente og kjære, og opplevde det derfor som en ekstra belastning å være vitne til den intense kranglingen og de opphetede diskusjonene som oppsto.

Etter hva Dagbladet får opplyst, nådde kranglingen sitt klimaks inne i huset, på kjøkkenet - med kameraer til stede.

- Det var så ille. Og så høylytt og ufint at jeg tror det blir klippet bort av hensyn til de involverte, mener en annen deltaker Dagbladet har vært i kontakt med.

Etter hva Dagbladet kjenner til blir deler av denne krangelen vist på skjerm, men hvor mye er uvisst.

Deltakeren som ble beskyldt for å være ufin i ordbruken ønsker ikke å kommentere saken utover at han/hun ble tatt på senga og selv ikke helt skjønte hva som skjedde.

NYTT «FARMEN»-EVENTYR: Det er klart for nok en sesong av «Farmen kjendis», som har premiere i begynnelsen av 2023. Vis mer

- Jeg har en innebygd ære i kroppen, og det handler om å være inkluderende. Alle er like mye verdt, uansett bakgrunn eller hva. Det ordet jeg ble beskyldt for å ha framlagt, det finnes ikke engang i vokabularet mitt. Hele denne seansen gjorde meg bare skikkelig, skikkelig lei meg, bedyrer deltakeren, som legger til:

- Jeg har aldri i mitt liv vært fordømmende, og det var jeg ikke denne gangen heller.

TV 2: - Høy temperatur

Ifølge Se og Hør spekulerer enkelte på at de involverte blåste krangelen ut av proporsjoner med vilje, for å skape ekstra drama og oppmerksomhet rundt egen person på TV-skjermen.

- Det som ble sagt var ikke greit, men reaksjonen var også veldig spesiell. Det var vel for å sikre seg sitt TV-øyeblikk, sier en kilde i produksjonen til bladet.

Deltakeren som følte seg støtt er overfor Dagbladet ordknapp rundt det som skjedde.

- Man er den man er. Jeg har ikke gjort noe galt. Dette var et standpunkt jeg bare måtte ta basert på situasjonen og omgivelsene. Men jeg er uansett takknemlig for at jeg fikk være én av 12 deltakere. Jeg står inne for det som skjedde og det jeg formidlet der inne, mener vedkommende.

HØNSEFJÆR: Ingrid Vik Lysne overrasker på «Farmen kjendis»-premieren med bh laget av ribba høns. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, bekrefter at det blir svært intens stemning underveis i den første «Farmen kjendis»-uka.

- Det blir høy temperatur i starten av årets sesong av «Farmen kjendis». Utover det ønsker vi ikke å kommentere dette nå før det er vist og seerne kan gjøre seg opp sin egen mening om situasjonen, sier Dahl til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer