Prins Philip:

Vellykket inngrep

Prins Philip er fremdeles innlagt og får behandling.

HJERTEOPERASJON: Kongehuset forteller at prins Philip har gjennomgått et vellykket inngrep. Foto: AFP / NTB
HJERTEOPERASJON: Kongehuset forteller at prins Philip har gjennomgått et vellykket inngrep. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag opplyser Buckingham Palace i en pressemelding ifølge Sky News at prins Philip (99) i går gjennomgikk et vellykket inngrep for en allerede eksisterende hjertesykdom.

«Hans kongelige høyhet forblir på sykehuset i flere dager for behandling, hvile og for å samle krefter», heter det i pressemeldingen.

Den 99 år gamle prinsen får behandling ved St Bartholomew's Hospital i London.

Infeksjon

Dronning Elizabeths (94) ektemann ble først innlagt etter å ha følt seg uvel, og seinere har det blitt kjent at han har fått en infeksjon og har mottatt behandling for denne.

Så seint som i går delte hertuginne Camilla (73), som er gift med prins Charles (72), detaljer om hvordan det står til med svigerfaren.

Under et besøk på et vaksinesenter i Croydon sa hun at prins Philip er i noe bedring og at kongefamilien krysser fingrene for ham.

Tidligere har 99-åringen blitt behandlet ved King Edward VII's Hospital, men nylig ble det kjent at han ble flyttet for videre behandling.

«Hertugen av Edinburgh ble i dag flyttet fra King Edward VII's Hospital til St Bartholomews Hospital hvor leger vil fortsette å behandle ham for en infeksjon, samt ta tester og observere ham i forbindelse med en eksisterende hjertesykdom», het det i uttalelsen fra en talsperson ved Slottet da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer