Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Vendela Kirsebom

Vendela doblet overskuddet

Vendela Kirseboms aksjeselskap doblet overskuddet i fjor.

DELTOK I GRISEDÅP: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har to grisunger oppkalt etter seg på Sørlandet, etter at de ble invitert, og takket ja, til å være med på en uhøytidelig seremoni i helga. Video: Inge Kjørrefjord Vis mer

(Finansavisen.no): Farmen-kjendis og eks-modell Vendela Kirseboms aksjeselskap Vendela Production økte omsetningen i fjor, og doblet overskuddet. Kirsebom bevilget seg 770 000 kroner i lønn, og tok ut en halv million kroner i utbytte, skriver Finansavisen.

Selskapet fikk et resultat etter skatt på 1,0 millioner kroner, opp fra 0,6 millioner for samme periode året før. Inntektene økte fra 2,6 millioner til 3,3 millioner kroner, viser.

EKKELT: I realityprogrammet «Petter + Vendela» får seerne et innblikk i parets private og profesjonelle liv sammen. I en av episodene får man se hvordan Vendela Kirsebom anmelder en person for såkalt stalking. Video: TV 2 Vis mer

Vendela Production driver med TV- og mediaproduksjon, modellvirksomhet, konsulentog investingsvirksomhet, samt deltagelse i andre selskaper, ifølge årsberetningen.

Kirsebom gjorde en rekke internasjonale modelloppdrag på 1990-tallet. Senere har hun blant annet vært programleder og lansert egen hudpleieserie, skriver avisa.

IRRITER: Leif Einar «Lothepus« Lothe irriterer seg over samboeren og venninnens «jålerier». Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

I 2016 deltok Kirsebom i den første sesongen av Farmen Kjendis. I fjor høst startet serien Vendela + Petter på TV2 Livsstil. Serien handler om Kirseboms forhold til Petter Pilgaard, som hun ble kjæreste med etter at de begge deltok i Farmen Kjendis i 2016.

Etterspørselen er også stor etter både Petter Pilgaard og Vendela som foredragsholdere, og de bookes ofte sammen. Prislappen for det er ifølge Kapital 70 000-80 000 kroner.

Andre økonominyheter:​
​2017 ble et «drittår» - 2018 kan bli verre
Stålbull på norsk sokkel - pøser inn 20 milliarder

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling