Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Pilgaard:

- Vendela er min første ordentlige kjæreste

For realityprofilen Petter Pilgaard tok det lang tid før han slo seg til ro.

FORELSKET: Vendela Kirsebom er Petter Pilgaards store kjærlighet og på mange måter hans første kjæreste, ifølge ham selv. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FORELSKET: Vendela Kirsebom er Petter Pilgaards store kjærlighet og på mange måter hans første kjæreste, ifølge ham selv. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I mai i fjor kunne realityprofil Petter Pilgaard (38) og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (51) bekrefte kjærlighetsryktene som hadde svirret helt siden de møttes under «Farmen kjendis» året før.

Pilgaard, som i mange år har vært kjent som en «partygutt», gjestet forrige uke Ida Fladens (32) podkast, «Ida med hjertet i hånda», der han åpenhjertig fortalte om kvinnen som omsider fikk ham til å slå seg til ro.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren kunne nemlig fortelle at han anser Kirsebom som sin første ordentlige kjæreste.

- Tidligere i forhold, unnskyld hvis dere hører på, så følte jeg at jeg kanskje ikke var hundre prosent klar til å slå meg ordentlig til ro, sa han og la til:

- Så faktisk, Vendela Kirsebom er min første ordentlige kjæreste, selv om jeg har hatt kjæreste før.

PREMIERE: «Petter + Vendela» har premiere på TV 2 Livsstil på mandag. Her er det første klippet fra episoden, hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer

- Høyt og lavt

Tidligere klarte ikke 38-åringen å se for seg at han kunne holde seg til én person for resten av livet. Pilgaard satte også pris på friheten som singellivet ga ham, og følte at han ennå ikke hadde møtt «den rette personen i sitt liv».

- Jeg var en type som var høyt og lavt på utesteder, og jeg likte å være fri. Jeg ville rett og slett bare makse ungdomstida, og oppleve ting, sier han til Fladen.

Selv om han tilsynelatende nå har roet litt ned på den gamle livsstilen, har han likevel ikke lagt partylivet på hylla.

- Jeg har ikke gitt opp partylivet ennå, men jeg har kanskje flyttet det til andre fora, sier han til Dagbladet.

- Det går an å ha det gøy uten å være på en klubb. Jeg har vært mye på klubber opp gjennom åra, men nå er jeg blitt så gammel at jeg faktisk liker å kunne snakke med folk og høre hva de sier. Det kan man ikke gjøre på en klubb, legger han til.

Elsker parmiddager

Pilgaard har dermed gått fra å være partykonge til å leve en relativt rolig tilværelse med kjæresten. I dag trives han aller best på en cocktailbar eller på en restaurant sammen med Kirsebom.

- Før følte jeg at det måtte skje noe hele tiden. Nå trives jeg best i selskap med andre der man kan snakke og slappe av, sier han.

DELTOK I GRISEDÅP: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har to grisunger oppkalt etter seg på Sørlandet, etter at de ble invitert, og takket ja, til å være med på en uhøytidelig seremoni i helga. Video: Inge Kjørrefjord Vis mer

Kirsebom og Pilgaards sivilstatus er ifølge sistnevnte at de er «særboere». Med det mener han at de er kjærester, men at de foreløpig bor hver for seg.

Duoen har ingen hast med å flytte inn sammen, da løsningen fungerer helt fint slik den er i dag. Pilgaard påpeker likevel at det er «unødvendig» å sitte på hver sin leilighet, og at et framtidig samboerskap ligger i kortene.

- Vi har jo snakket om at vi skal flytte sammen, men vi stresser ikke med noe. Vi tar det i et rolig tempo, og vi er veldig opptatt av å ikke sette merkelapper på ting, sier han til Dagbladet, og understreker at det er Kirsebom han skal dele resten av sitt liv med.

- Men det hadde jo vært greit å kunne slippe å leve i en bag en dag også, legger han til.

Kirsebom har nemlig litt klær liggende hos kjæresten, men som oftest bor de i bager når de er på besøk hos hverandre.

RØD LØPER: Petter og Vendela kommer som oftest sammen på rød løper. Her sammen på Elle-festen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum
RØD LØPER: Petter og Vendela kommer som oftest sammen på rød løper. Her sammen på Elle-festen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Vakker på innsida

Nå har duoen vært sammen i over et år, og fremdeles er det mange som har vanskelig for å tro at duoen faktisk er et par, til tross for at de til stadighet erklærer sin kjærlighet for hverandre.

I et tidligere intervju med Dagbladet fortalte 51-åringen at hun ikke vet om hun skal kalle det irriterende eller gøy, men at hun synes det kan bli slitsomt i lengden. Det er nemlig ikke noe som bare skjer en gang i måneden. På daglig basis blir paret stoppet av fremmede, som spør om alt mellom himmel og jord.

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: «Er dere sammen? Er det sant, liksom?», fortalte Pilgaard og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. «Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt», hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge, flirte han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!