Vendela Kirsebom droppet George Clooney til fordel for en annen mann

- Jeg valgte Olaf, og ikke George. 

ÅPNER OPP: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom forteller om møtet med verdensstjernen George Clooney, og avslører at hun valgte en annen mann foran ham. Video: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): Fredag gjester blant andre Vendela Kirsebom (49) «Senkveld»-studioet til Thomas Numme og Harald Rønneberg.

BLE VERDENSKJENT: Dette coveret gjorde Vendela Kirsebom berømt over natta. Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENT: Dette coveret gjorde Vendela Kirsebom berømt over natta. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere supermodellen ble verdenskjent da hun var avbildet på coveret av Sports Illustrateds Swimsuit Issue i 1993. Siden har hun markert seg som en vellykket modell og TV-personlighet.

I løpet av karrieren har Kirsebom reist verden rundt, og bodde blant annet en periode i Los Angeles, USA.

Det var også her at 49-åringen knyttet bekjentskap til en rekke celebre personer, deriblant skuespiller George Clooney (55).

- Valgte ikke George

Duoen møttes gjennom deres felles byrå. Selv om spekulasjonene rundt deres påståtte hete flørt har vært mange, kan Kirsebom avsløre at virkeligheten var en helt annen.

- Jeg har ikke datet George Clooney, men vi har vært på en date, sier hun til «Senkveld»-gutta.

Selv om Kirsebom og Clooney møttes ved flere anledninger, oppsto aldri den store romansen. Dette skjedde først i etterkant.

- Vi traff hverandre et par ganger da vi begge bodde i Los Angeles. Men så traff jeg da han som jeg senere giftet meg med, Olaf Thommessen. Som også ble pappa til jentene mine. Så jeg valgte Olaf da, og ikke George.

- Det må ha vært kult for Olaf? skyter Rønneberg inn.

- Ja, jeg tror han synes det var litt okey.

SKILTE SEG I 2007: Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom gikk hver til sitt etter 11 års samliv i 2007. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKILTE SEG I 2007: Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom gikk hver til sitt etter 11 års samliv i 2007. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Altfor ulike

Overfor Se og Hør har Kirsebom tidligere uttalt at det ikke på noe tidspunkt har vært noen romanse mellom henne og Clooney.

- Vi var ikke typene for hverandre. Altfor ulike. Det ble tatt noen få bilder av oss, men noe mer hemmelighetskremmeri bak er det altså ikke, sa 49-åringen, som også spilte mot ham i filmfloppen «Batman & Robin».

På tross av at Kirsebom valgte Thommessen overfor Clooney, gikk paret hver til sitt i 2007 etter 11 års samliv.

Sammen har de døtrene Julia og Hannah.

Clooney har på sin side funnet lykken med den britiske advokaten og menneskerettsforkjemperen Amal Alamuddin. Paret giftet seg i 2014.

IKONISK: Vendela Kirsebom (47) gjenskaper Sports Illustrated-forsida som gjorde henne verdensberømt i 1993 på en eksklusiv fotoshoot for Magasinet. Video: AGNETE BRUN Vis mer