<strong>DESIGNER DRØMMEHJEMMET:</strong> Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard er i full gang med å planlegge sitt nye, felles hjem. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DESIGNER DRØMMEHJEMMET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard er i full gang med å planlegge sitt nye, felles hjem. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

- Vendela står for interiøret

Når paret nå skal bli samboere, er det en klar fordeling av arbeidsoppgavene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39), paret som «ingen» trodde på i starten, blir samboere. Se og Hør kunne nylig avsløre at parets nye leilighet ligger på Vinderen i Oslo, og kostet 17 millioner kroner.

Leiligheten på 180 kvadratmeter er en del av et eksklusivt sameie, med tre soverom og to bad. Prosjektet skal stå ferdig bygget på slutten av året.

Pilgaard bor for tiden på Majorstuen, mens Kirsebom bor på Frogner. Paret ser fram til å dele bolig og til å bli samboere, og kunne nylig fortelle til Dagbladet at de allerede har begynt å drømme om det ferdige prosjektet.

- Jeg tror det blir fint at vi endelig flytter sammen. Vi har jo fått spørsmål om dette siden vi ble sammen, så nå var det egentlig på tide, ler de.

- Vendela står for interiøret

Boligen er som nevnt ikke klar riktig ennå, og paret kan derfor bestemme litt selv hvordan de ønsker at den skal se ut. Eller - forholdets kvinnelige part bestemmer, om vi skal tro Pilgaard.

<strong>FORELSKET:</strong> Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom sier at de har det strålende sammen og gleder seg til å bli samboere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom sier at de har det strålende sammen og gleder seg til å bli samboere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vendela tar seg av alle de greiene der. Hun har valgt ut fliser, tapet og farger til her og der. Jeg stoler på henne angående akkurat det, sier han, og legger til at det er et langt bedre alternativ enn om han selv skal forsøke seg på interiørdesign.

Kanskje ikke ukjent for mange menn, er Pilgaard mer opptatt av det tekniske utstyret i hjemmet.

- Jeg vil ha mest mulig gadgets, et smarthjem, så mest mulig motorer og mest mulig koblet til internett. Og så må vi nok ha en alarm da, flirer Pilgaard.

At kostnadene går oppover, får heller stå til, mener 39-åringen.

- Det er framtida, så det må man investere i.

- Lever i koffert

Til Se og Hør kunne paret fortelle at de gleder seg til å endelig kunne bli samboere, for med hver sin leilighet i Oslo, har det blitt mye pendling.

- Det blir deilig med mindre pendling mellom leilighetene. Jeg føler meg hjemme hos Petter, men det blir jo til at man lever litt i en koffert, uttalte tobarnsmoren.

Siden det ble kjent at de to var et par, har de to også reist rundt på eventer, og har sin egen realityserie «Vendela + Petter» som mandag går inn i sin andre sesong på TV 2 Livsstil. I den kommende sesongen får man følge parets boligjakt.

IKONISK: Vendela Kirsebom (47) gjenskaper Sports Illustrated-forsida som gjorde henne verdensberømt i 1993 på en eksklusiv fotoshoot for Magasinet. Video: AGNETE BRUN Vis mer Vis mer

Paret tror samboerskapet kommer til å gå smertefritt, og lengter nå etter å endelig kunne våkne opp sammen hver dag.

- Så lenge jeg tar meg sammen og plukker opp bokserne fra gulvet, så bør det gå bra, uttalte Pilgaard lattermildt til bladet.

Selv om paret nå har vært sammen i underkant av to år, har de lenge slitt med at folk ikke tror at forholdet er reelt.

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: «Er dere sammen? Er det sant, liksom?», fortalte Pilgaard og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. «Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt», hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge, lo han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer