Courteney Cox:

«Venner for livet»-stjerna angrer på inngrep i ansiktet

Forteller at hun lenge jaktet på en ungdomskilde.

ÅPEN OM INNGREP: Courteney Cox (53) forteller i nytt intervju at hun aller helst vil se naturlig ut, men at hun ble besatt av å se ung ut. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM INNGREP: Courteney Cox (53) forteller i nytt intervju at hun aller helst vil se naturlig ut, men at hun ble besatt av å se ung ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et nytt intervju med New Beauty avslører skuespiller Courteney Cox (53) at hun angrer på inngrepene hun fikk gjort i ansiktet.

I intervjuet forteller hun om Hollywoods besettelse av å se ungdommelig ut og hvordan det fikk henne til å ta beslutninger hun aldri ville tatt i dag.

- Utseendet var viktigst

Cox, som spilte Monica i TV-serien «Venner for livet», sier hun vokste opp med tanken om at utseendet var viktigst og at det ofte fikk henne i trøbbel. I tillegg kunne legene rundt henne lett foreslå at hun kunne fikse på noe stadig vekk, skriver nettstedet Page Six.

- Det som kunne skje var at jeg dro til legen og han kunne si, «Ja, du ser fantastisk ut, men en innsprøytning her eller en filler der kunne hjulpet.» Så da går man ut derfra og tenker at man ser bra ut, helt til noen andre forteller deg om en annen lege, «Han her er kjempegod! Han fikser denne personen som ser helt naturlig ut.» Man drar og møter denne legen, og han sier, «Dette bør du prøve!»

Venninne måtte be henne om å stoppe

Med så mange meninger rundt utseendet, forteller Cox at hun ikke lenger så ut som seg selv. Forandringene kom gradvis, men etterhvert tenkte hun at noe ikke så helt riktig ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer