Hank von Helvete er død:

Venner i sorg: - Håper han får fred

Flere minnes Hans-Erik Dyvik Husby i dag.

DØD: Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, døde fredag. Nå minnes flere sin gode venn. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DØD: Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, døde fredag. Nå minnes flere sin gode venn. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld kom den triste nyheten om at Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, er død, 49 år gammel.

Nyheten har lagt et teppe av sorg hos flere, og det har rent inn med kondolanser og rørende meldinger etter at nyheten ble kjent - deriblant fra Turbonegro, som Husby var en del av fra 1993 til 2009.

«Skuespiller, romantiker og underholder - gjennom sitt liv etterlot Hank ingen tvil om at han var en mann for scenen, han elsket rampelyset og rommets oppmerksomhet. Våre tanker og hjerter går til hans familie. Hvil i fred».

- Håper han får fred

Nå minnes også Kjell Nordström, også kjent som Baron von Bulldog, sin gode venn.

- Jeg minnes Hans-Erik som en smart, morsom fyr, som i perioder levde et meget turbulent liv, hvor kreativitet og destruktivitet ofte går hånd i hånd, sier han til Dagbladet.

Han forteller at sist gang de møttes var da Husby kom hjem til ham med en fin flaske whiskey og ville be om unnskyldning.

- For hva, spurte jeg. Hank svarte: «Det husker jeg ikke, men det er for alt dumt som jeg sikkert gjort». Nå håper jeg han har fått fred i sitt store, varme, men trøblete hjerte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer